Bathmate Review – Använda Pump ärmar med Bathmate

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Använda Pump ärmar med Bathmate

Last Updated on

Slide1

Pump ärmar används för att lindra obehag från en penispump sugande i testiklarna och stoppa damasken åsar från att gräva i din bäckenområdet. De flesta människor som använder en hylsa säger att det hjälper mål penis mer, vilket ger dem en bättre pump på axeln och huvudet och ta bort eventuella smärta orsakad av åsarna på damasken. Jag använde denna hylsa systemet på min gamla Hercules pump innan jag uppgraderade till Hydromax och fan kan jag berätta att det fungerar underverk.

Pumpar som den Bathmate Goliath -och Hercules, kan göras mycket mer effektiv genom att halka en universell pumphylsan över fäst damask att maximera pump- och komfort du får när du använder den.

De kostar bara  några dollar över på Amazon , och är ett utmärkt komplement till alla pump, även Penomet.

Universal Sleeve - Kostnaden är mellan 5-7 dollar.  Dessa passa över den gamla stilen damasken på Hercules, Goliat, och även kan användas på de Penomet Damasker.
Universal Sleeve – Kostnaden är mellan 5-7 dollar. Dessa passa över den gamla stilen damasken på Hercules, Goliat, och även kan användas på de Penomet Damasker.

 

Bara visar pumphylsan och Hercules pump damasken.
Bara visar pumphylsan och Hercules pump damasken.

 

Placera Universal Sleeve över damasker första åsen och säkerställa dess snäva hela vägen runt.  Hylsorna är tillverkade av silikongummi så det sträcker sig runt lätt.
Placera Universal Sleeve över damasker första åsen och säkerställa dess snäva hela vägen runt. Hylsorna är tillverkade av silikongummi så det sträcker sig runt lätt.

 

Driva resten av hylsan inuti damasken såsom visas.
Driva resten av hylsan inuti damasken såsom visas.

 

Det ska se ut ungefär så här, med hylsan når hela vägen i det första spåret i damasken.  Du kan se damasken vinkeln här.
Det ska se ut ungefär så här, med hylsan når hela vägen i det första spåret i damasken. Du kan se damasken vinkeln här.

 

Du kan se nyttan av hylsan redan.  Det skapade en mindre öppning och en mer fokuserad vakuum på din penis skaft.  Denna mindre öppning är det som hindrar dina kulor sugs in.
Du kan se nyttan av hylsan redan. Det skapade en mindre öppning och en mer fokuserad vakuum på din penis skaft. Denna mindre öppning är det som hindrar dina kulor sugs in.

 

 Hylsan bör inte nå högre än damasken inne i pumpen, och medan du pumpar hylsan brukar vara mycket synlig.
Hylsan bör inte nå högre än damasken inne i pumpen, och medan du pumpar hylsan brukar vara mycket synlig.

 

Här är den färdiga Hercules med en pumphylsa över den ursprungliga Gaiter.  Inte en dålig utseende, och en mycket bättre pump.
Här är den färdiga Hercules med en pumphylsa över den ursprungliga Gaiter. Inte en dålig utseende, och en mycket bättre pump.

Du måste vara 75% upprätt när du först försöka använda denna metod för pumpning, få din slapp penis använda hylsan en utmaning.

Använda ärmarna kommer att ge dig en av de bästa Bathmate session du någonsin har haft, utan avtryck från damasken och en enormt ökad pump på din penis. Jag rekommenderar att du använder ärmarna till alla som har den gamla stilen damasker. Dess som att få en helt ny penispump och de resultat du ser kommer skjuta i höjden, särskilt i axel omkrets avdelningen.

Klicka här om du inte har läst min Bathmate översikt

Jag går in på detaljer om varje Bathmate pump, storlekarna, och min egen erfarenhet. Det är en bra pump för pengarna, särskilt före Hydromax pumpar som är mycket billigare nu- och fungerar lika bra när du använder en hylsa teknik som denna.

Anmärkningar:

  • Påfyllning pumpen med vatten kommer att ta lite längre tid när du använder en hylsa, inte en big deal bara använda kranen i stället för att sänka ned den i vatten.
  • Detta gör inte pumpen något starkare, kommer sug vara samma. Detta inriktningen på vakuumtrycket på din penis snarare än att dela det sug med skrevet.
  • Du kommer att behöva raka dina pubes att använda detta- men generellt sett måste du åtminstone trimma dina pubes för att få en bra sug med pump vara en hydro pump eller luftbaserad.
  • Om du har ett problem med att få din penis genom hylsan enligt instruktionerna, prova att skjuta hylsan högre upp på utsidan av damasken. Den tredje från botten är ett populärt val, och gör den inre hylsan kortare och lite bredare.

Ska jag köpa Bathmate Hydro?

Jag tror det. Genom ser saker, är denna produkt en säker vinnare och resultaten garanteras av bolaget. Om du använder det rätt, har du nästan inga nackdelar och nästan alla positiva.

Storleken har betydelse. Åtminstone är det vad hon sa.

Och jag trodde henne, så jag beslöt att göra något åt ​​det.

Och nu en hel del tjejer vet att storleken har betydelse, och jag är killen som fick visa dem varför.

Hydromax-x30-x40-standard-paket

Hydromax-x30-x40-platina-paketet

klicka här för att beställa Bathmate inte uppkopplad

77/100 : by 87 users
BUY NOW »