Bathmate Review – A szivattyúzás ujj a Bathmate

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – A szivattyúzás ujj a Bathmate

dia1

Szivattyúzás ujjak használják enyhítésére kényelmetlenséget egy pénisz pumpa szívó a herék, és szüntesse be a gumiharang gerinceket ásni a kismedencei. A legtöbb ember, aki használja a hüvely azt mondják, hogy segít cél a pénisz nagyobb, így nekik egy jobb szivattyút az akna és a fej eltávolítása fájdalmat okozott a gerincek a gumiharangot. Régebben ez a hüvely rendszert a régi Hercules szivattyú előtt frissítettem a Hydromax és átkozott elmondhatom, hogy csodákat.

Szivattyúk, mint a Bathmate Goliath -és a Hercules, lehet sokkal hatékonyabb csúszik egy univerzális szivattyúzás hüvely fölött elhelyezett gumiharangot, hogy maximalizálja a szivattyút és komfortérzetet kapsz használat közben.

Ők csak költsége  néhány dollárt át az Amazon , és kiváló kiegészítője minden szivattyú, még a Penomet.

Az univerzális tok - Költség 5-7 dollár.  Ezek illeszkednek a régi stílusú gumiharangot a Hercules, Góliát, és azt is lehet használni a Penomet lábszárvédő.
Az univerzális tok – Költség 5-7 dollár. Ezek illeszkednek a régi stílusú gumiharangot a Hercules, Góliát, és azt is lehet használni a Penomet lábszárvédő.

 

Csak mutatja a pumpáló hüvely és a Hercules szivattyú gumiharang.
Csak mutatja a pumpáló hüvely és a Hercules szivattyú gumiharang.

 

Helyezzük a Universal Sleeve felett lábszárvédők első gerinc és biztosítja annak szűk körbe.  Az ujjak szilikongumiból így nyúlik körül könnyen.
Helyezzük a Universal Sleeve felett lábszárvédők első gerinc és biztosítja annak szűk körbe. Az ujjak szilikongumiból így nyúlik körül könnyen.

 

Nyomja a többi a hüvely belsejében a gumiharang ábrán látható módon.
Nyomja a többi a hüvely belsejében a gumiharang ábrán látható módon.

 

Meg kell kinéznie, a hüvely elérve egészen belül az első horony a gumiharang.  Láthatjuk a gumiharang szög itt.
Meg kell kinéznie, a hüvely elérve egészen belül az első horony a gumiharang. Láthatjuk a gumiharang szög itt.

 

Láthatjuk a javára a hüvely már.  Ez létrehozott egy kisebb nyílás és egy célzottabb vákuumot a pénisz tengely.  Ez kisebb nyílás, ami megakadályozza, hogy a golyók beszívását.
Láthatjuk a javára a hüvely már. Ez létrehozott egy kisebb nyílás és egy célzottabb vákuumot a pénisz tengely. Ez kisebb nyílás, ami megakadályozza, hogy a golyók beszívását.

 

 A hüvely ne érje nagyobb, mint a gumiharangot a szivattyú belsejében, és közben pumpáló a hüvely szokás nagyon látható.
A hüvely ne érje nagyobb, mint a gumiharangot a szivattyú belsejében, és közben pumpáló a hüvely szokás nagyon látható.

 

Itt a kész Hercules egy pumpáló hüvely alatt az eredeti gumiharang.  Nem rossz nézni, és egy sokkal jobb szivattyú.
Itt a kész Hercules egy pumpáló hüvely alatt az eredeti gumiharang. Nem rossz nézni, és egy sokkal jobb szivattyú.

Be kell, hogy a 75% felálló, amikor először próbálja meg használni ezt a módszert szivattyúzás, szerzés a petyhüdt péniszt a hüvely kihívást jelent.

Az ujjak megadja az egyik legjobb Bathmate ülés volt valaha, nem lenyomatai a gumiharang és egy rendkívül fokozott szivattyú a pénisz. Azt javasoljuk ujjak mindenkinek, aki a régi stílusú lábszárvédő. Ez olyan, mint szerzés egy új pénisz pumpa és a kapott eredményeket fog az egekbe szöknek, különösen a szár kerületének osztály.

Kattintson ide, ha még nem olvasta a Bathmate áttekintés

Megyek be részleteket az egyes Bathmate pumpa, a méretek, és a saját tapasztalat. Ez egy nagy szivattyú a pénzt, különösen az előre Hydromax szivattyúk, amelyek sokkal olcsóbb now- és a munka ugyanúgy, amikor használja a hüvely technika, mint ez.

Megjegyzések:

  • Kitöltésével a szivattyú vizet vesz egy kicsit, amikor használja a hüvely, nem egy nagy dolog, csak használja a csapot helyett merülő víz alatt.
  • Ez nem teszi a szivattyú bármilyen erősebb, a szívó ugyanaz lesz. Ez újrafókuszál a vákuum a pénisz helyett megosztja azt a szívó és a ágyéki területen.
  • Ön lesz, hogy borotválja meg pubes használni this- de általában elmondható lesz, hogy legalább berendezés a pubes hogy kap egy jó szívó minden szivattyú legyen hidraulikus szivattyúval és légi alapú.
  • Ha van egy probléma a szerzés péniszét a hüvely az utasításokat, próbálja csúszó persely feljebb a külső a gumiharang. A harmadik alulról egy népszerű választás, és teszi a belső hüvely rövidebb és egy kicsit szélesebb.

Vegyek a Bathmate Hydropump?

Azt hiszem. Az néz ki a dolog, ez a termék egy biztos győztes, és az eredményeket garantálja a társaság. Ha használja a jobb, akkor szinte nincs hátránya, és szinte az összes pozitív.

Számít a méret. Legalábbis ez az, amit mondott.

És én hittem neki, ezért úgy döntöttem, hogy tegyünk ellene.

És most egy csomó lány tudja, hogy a méret a lényeg, és én vagyok az, aki meg kell mutatnunk nekik, hogy miért.

Hydromax-x30-x40-szabvány-csomag

Hydromax-x30-x40-platina-csomag

Kattintson ide, hogy Bathmate online most

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

80/100 : by 623 users
BathMate Review
BUY NOW »