Bathmate Pregled – Bathmate Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Home » Review » BathMate » Bathmate Pregled – Bathmate Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Last Updated on

slide1

To je seznam sem zbrati od vseh najbolj pogostih vprašanj, ki sem se vprašal o Bathmate. To je mešanica prednaročila in post-reda vprašanj, vzeta iz vseh fantov, ki berejo moj blog. Bom obdržati to redno posodabljajo, in če imate kakršne koli posebne vprašanja želite vprašati, pustite komentar in bom odgovorila takoj.

Kako Bathmate deluje za povečavo moj penis?

Bathmate deluje tako engorging svojo corpora cavernosa s krvjo, ki je podoben ko erekcijo. Razlika je praznina, kar omogoča več krvi se prisiljeni v notranjosti, ki se širi penisa stene, da večja kot je bilo to mogoče. Ko se to zgodi majhen so mikro razpoke, ustvarjene v penis celične stene. Te solze zdraviti zelo quickly- večje, kot so bile prej. Ponavljanjem postopka počasi povečuje penis nad časovnem obdobju. Bathmate deluje bolj učinkovito kot črpalke, ki temeljijo zraka, ker je notranji vakuum ni izenačen s črpalkami, ki temeljijo zraka, ki povzroča modrice in splošno precej manj učinkovito črpalko, ker je voda ustvarila varno in celo vakuum.

Bo Bathmate povzroči razbarvanje kože na mojem penisu?

To ni javna stranski učinek Bathmate, večina fantov nikoli ni imela nobenega penisa razbarvanje, ampak zato, ker ima vsak svojo biološko ličila je nemogoče napovedati, če bo to vprašanje za določeno osebo. Na splošno razbarvanje pojavi od črpanja za to dolgo časovno obdobje večkrat. Če boste sledili smernicam za čas črpanje ne boste doživeli nobenih težav.

Kako velik lahko dobim z Bathmate

Standardni odziv je 1 do 3 centimetrov v dolžino, in da je natančen odgovor za večino fantov. Lahko pridobijo več velikosti, če izvajajo penis raztezne vaje s črpanjem (ki sem ga zelo priporočam vsak fant počne). Goliath je največji model, na voljo in lahko sprejme penis do 9,8 palcev, v po dolžini, tako tehnično odgovor je 9,8 centimetrov.

Kakšne so dimenzije vsakega modela Bathmate?

Vsak Bathmate ima drugačno največjo velikost. Tukaj so uradni velikosti;
Hercules: 8,5 Dolžina x 5,9 obod
Hydromax x30: 7,08 Dolžina x 5,68 obod
Hydromax X40: 8.46 Dolžina x 6,91 obod
Goljat: 9,84 Dolžina x 7,72 Obodni

Kakšna je razlika med Bathmate in Penomet?

Oba sta voda pomaga penis črpalke (hidro črpalke), in tako delo za povečanje dolžine in Kolan vašega penisa. So zelo različnih izdelkov, čeprav. Penomet uporablja zelo mehke medicinski razred gamaše, kjer Bathmate uporablja bolj čvrsto gumijasto manšeto. Penomet ima zamenljive gamaše česar je vedno nadgraditi, medtem ko Bathmate uporablja pritrjeno manšeto sistem. Lahko primerjate dva ob bok tukaj.

Moji testisi kako ga je potegnilo v cev, ko sem črpanje! Kako ustaviti to zgodilo !?

To je pogosta težava, s fanti, ki so šele začeli in niso pridobili nobenega obod še. Vedno se raztezajo svoje moda pred črpanje, tako da tvoja jajca visijo pod manšeto. Nikoli ne želite, da kroglice znotraj črpalne cevi. Če to ni dovolj, se lahko uporabi črpanje rokave, da se popolnoma ustavi sesanje na svoje kroglice.

kliknite tukaj za naročilo Bathmate preko spleta

Ali se lahko Bathmate uporablja brez vode?

Da lahko se Bathmate uporabi z ali brez vode in z ali brez mazanja.

Kaj maziva so varni za uporabo z mojim Bathmate?

Bathmate lahko uporabljate s katero koli vrsto Lube želite. Osebno priporočam Pjur – Najdite na Amazon, te stvari je neverjetno.

Ali obstaja rok, kako dolgo sem lahko črpa vsak dan?

Ni omejitev, kolikokrat lahko črpalka na dan, dokler ga ne doživlja nobene bolečine ali vode, zadrževanje lahko ponovno črpalko. Priporočam čakali več ur, med pumpice, in omejitev časa na seji, da vsak 15-20 minut.

Ali lahko uporabljam Bathmate z drugimi napravami penis širitve?

Ja, večina moških uporabo SizeGenetics in Bathmate skupaj. Bathmate osredotoča 60% na obodu in 40% v dolžino in SizeGenetics je zasnovana za povečanje dolžine penisa sam. Združevanje črpanja in ves dan raztezanje je, kako sem dobil 1,5 palcev doslej. Če ste resni glede “prenovo” svoje moškosti, kot sem si nato pa z uporabo tako je dobra ideja.

Imam penis 5 “palcev ali manj, bo Bathmate delo za mene?

Da, če imate manjši začetni velikosti gredo s Hydromax X30 in začeti početje dnevne penis odsekih zjutraj in zvečer. To bo pospešilo svoje dobičke dolžine in pomagal napolniti cev hitreje.

Ali lahko res rastejo “tako velika, kot želim?”

Po mojih izkušnjah in kaj fantje delili z mano, menim, da je mogoče, da vsak človek dodati vsaj dveh centimetrov na njegov penis dolžino. Penisa obod lahko govorim le iz lastnih izkušenj, ki je bila približno pol palca trajne koristi. Še vedno sem črpanje, in kot sem že rastejo bom to posodobitev.

Jaz sem razmišljajo o nakupu Bathmate, vendar ne vem, katero kupiti …

Bathmate velikost grafikona

Bathmate je na voljo v treh okusih; Hercules, Hydromax in Goljat. Hercules je prvotna črpalka in Goljat je večja različica prvotnega črpalke. Hydromax x30 in X40 je prišel ven po teh dveh, in so veliko bolj udobne in imajo 30% večjo sesalno moč. Nakup  Hercules  , če si privezan za denar in imajo penis pod 8 palcev. Nakup  Hydromax x30  , če želite močnejšo črpalko in bolj udobno Design, če ste mlajši od 7 palcev. Nakup  Hydromax X40  , če želite, udobnost, močnejšo črpalko in so pod 8,5 palcev. Nakup  Goljata  , če ste starejši od 8,5 palcev.

Bo Bathmate Hydromax zastajanje vzrok tekočine?

zastajanje tekočine v telesu pride zaradi prekomernega črpanje (črpanje na visoke sile, za to dolgo časovno obdobje). Da bi se izognili koli zastajanje tekočine začetek črpanja 10 minutnih intervalih, in višjo od tam izvedeli, kaj počuti najbolje.

Kaj je vključeno z Bathmate?

Penis črpalke in navodila so vključene v embalažo. Če vas zanima začel kit, odjaviti darilne vrečke Bathmate – vključujejo; Tuš pas vrečko za shranjevanje kondomov blagovnih znamk Towel blagovnih znamk Lube Čiščenje Brush – USB Stick To je vključen v Bathmate paket, ne osnovne črpalke.

Moj Bathmate Hydromax x30 pušča zrak skozi ventil! Ali je pokvarjen?

Da, imel Bathmate nekaj proizvodnih vprašanj v maju 2013, in če ste jo naročili v tem času ste prejeli napako modela. Ti se nadomesti brez stroškov za vas, se obrnite na prodajalca ste kupili pred in razložiti problem.

Kaj je to slišim o ponarejenih Bathmate črpalk na eBay in Amazon?

Bathmate je bil velik uspeh s svojimi strankami, in uspeh rodi posnemovalce. Ni uradnih Bathmate trgovci prodajajo na eBay ali Amazon- če ste naročili diskontirani izdelek, ki ga je treba zahtevati svoj denar nazaj. Ti niso izdelani v skladu s standardi visoke kakovosti Bathmate je znano, za, in neenakomerna črpanja tlak lahko povzroči penisa, odrgnine in poškodbe. Vedno bi od zaupanja vrednega uradnega prodajalca.

kliknite tukaj za naročilo Bathmate od uradne prodajalcu

77/100 : by 168 users
BUY NOW »