Bathmate hydropomp Review: Is dit het echte werk?

Home » Review » BathMate » Bathmate hydropomp Review: Is dit het echte werk?

Last Updated on

penis-size-doet-matter-infographic1-696x544

“Je kunt gewoon niet mij een plezier mee, ‘zei ze. “Het spijt me, maar Size does matter.”

De woorden gestoken. Het was niet de eerste keer dat ik het hoorde, maar het was zeker de minst gesuikerde manier een meisje had verteld me dingen niet uit te werken vanwege mijn maat.

Wat kon ik doen, hoewel? Ik had wat ik ben geboren met, toch?

Dat was wat ik dacht. Toen ontdekte ik de Bathmate hydropomp.

Bij het onderzoeken van producten voor mannelijke versterking, ik heb tonnen pillen en een paar crèmes en lotions gezien. Ik heb ook tegenkomen oefeningen en aanbevolen veranderingen in levensstijl om je groter te maken. Dat zijn vrij eenvoudig en hebben marketing campagnes die me doen denken aan wanhopige politici in de meeste gevallen.

Dan is er de Bathmate hydropomp van Hydromax.

slide1

Heilig. Verdomde. Heer.

Mijn eerste gedachten toen ik een foto van het product zag:

 • Dat ziet eruit als een fleshlight.
 • Dat ziet eruit als een alien apparaat.
 • Dat ziet eruit als een alien fleshlight.
 • Ben ik echt moest mijn lul steken in dat?

Misschien dat jullie niet dezelfde reactie, en als je een beetje meer vertrouwd zijn met seksspeeltjes dan ik ben, een gigantisch hard plastic condoom met een zuigende pomp is het misschien niet zo intimiderend leek. Sterker nog, ik denk niet dat ik las een Bathmate hydropomp beoordeling dat het ontwerp van het product vermeld, dus misschien is het gewoon me.

Kortom, u het apparaat te vullen met water terwijl je in de douche of bad, neem uw penis, en pompen het water. Dit creëert een vacuüm in de buis, en uw penis “stijgt naar de gelegenheid.” Blood haast zich om het te vullen en je eindigt met een aardige boner tegen het einde van de 15 minuten durende sessie, klaar om te gebruiken voor seks.

Het idee is dat deze post-erectie pompen een grotere, voller, beter erectie zal zijn, en na een tijdje zul je deze groter, voller, beter erectie als een permanente ding te zien.

Als het klinkt als de beste ooit, het is omdat het is. Controleer de reviews voor dit product – Iedereen houdt van het en hun feedback is waanzinnig positief. Jongens worden regelmatig rapporteren echte winst in omtrek en lengte, en in tegenstelling tot vele andere producten die er zijn, deze winsten lijkt de normaalste zaak in tegenstelling tot de gemengde resultaten van andere toonaangevende producten (dwz dick pillen) zijn.

En als het werkt voor iedereen, moet je waarschijnlijk kopen vandaag.

Wat doet de Bathmate hydropomp doen?

De Bathmate verbetert seks door het verbeteren van uw maat, maar de meesten van ons die regelmatig gebruik maken van zijn merken enorme winsten in seksuele uithoudingsvermogen ook. De belangrijkste focus is de lengte en omtrek, maar, en dat is wat je meteen zult opmerken wanneer u de Bathmate hydropomp gebruiken.

De hydropomp maakt gebruik van een vacuüm om de penis te vergroten, waardoor meer bloed erin en een erectie effectief veroorzaken. Dit is de reden waarom pompen jaren gebruikt voor de behandeling van ED.

Pompen ervoor zorgen dat de penis om meer dan normaal uit te breiden, en dat maakt meer bloed de penis te vullen dan normaal, en met herhaald gebruik deze uitbreiding is permanent. Hier is wat de website en een aantal recensenten hebben gemeld:

 • onmiddellijke merkbare verhoging van de kwaliteit van de erectie na pompen
 • 0,5 “winst in lengte in de loop van 1-3 maanden
 • typische lange termijn resultaten van 1 “- 3” winst in lengte
 • typische lange-termijn resultaten van 30% toegevoegd omtrek

Dus als het heeft zo’n ongelooflijk, kwantificeerbare, lange termijn resultaten, hoe werkt dit product zijn werk?

Hoe werkt het?

Als u veel onderzoek gedaan op de penis enhancement, hebt u waarschijnlijk lopen over de wetenschap van de bouw op een bepaald punt. In het geval dat niet deden u of behoefte aan een opfriscursus, geef ik je een korte samenvatting te geven.

De hersenen en / of de penis wordt gestimuleerd, en dit resulteert in een stroom van bloed naar de penis. Dit stormloop van bloed naar de penis veroorzaakt een erectie. De meeste dick pillen concentreren op verhooging arousal (stimulatie van de hersenen / penis) en het verhogen van de bloedstroom. De Bathmate hydropomp werkt een beetje anders.

Penis / testikels diagram

Een snelle les in de anatomie van uw erectiele wetenschappelijke kennis te vergroten: De penis is een drie-kamer orgel.

De bovenste twee kamers heten de corpora cavernosa, en de onderste kamer heet de Corpus Spongiosum.

Vloeistoffen stromen door de Corpus Spongiosum tijdens het urineren en ejaculatie, en het bloed stroomt in de corpora cavernosa tijdens een erectie.

In wezen, de Bathmate werkt om de kamers van de corpora cavernosa groter te maken. U kunt hierbij denken aan het als “gewicht opleiding voor uw penis” (het eigenlijk zegt dat op de website), en terwijl het weefsel in de penis is niet helemaal hetzelfde als de rest van je spierweefsel, is dit geen slecht analogie.

Als u wilt grotere spieren, je een lift gewichten. En ‘groter’ is wat je probeert te bereiken met de Bathmate hydropomp, toch?

Denk na over het doen van een bos van bankdrukken en vervolgens rondlopen shirtless. Je bent meer comfortabel met je borst en je borst is eigenlijk groter omdat je opgepompt. Dit is niet erg lang nadat je klaar bent met het bankdrukken, maar als je sets niet consistent in de tijd, zult u uw borst groter, steviger en sterker te maken.

De Bathmate hydropomp creëert een vacuüm in de plastic buis. Het vacuüm krachten uw penis te vergroten aan de binnenkant van de buis, die het bloed dwingt in uw penis, stretching en het opblazen van uw penis te vullen. Op het eerste, je bent gewoon groter omdat je “opgepompt”, maar uiteindelijk kun je op lange termijn groei van de penis te bereiken.

Hoe de hel moet ik gebruiken?

Terwijl de manier waarop uw penis groeit vergelijkbaar met uit te werken met gewichten, het gebruik van de Bathmate hydropomp is niets zoals uit te werken zou kunnen zijn. Het uitwerken is actief en kan uitputtend zijn.

Door het contrast, het gebruik van de Bathmate hydropomp is eenvoudig, en ik zou zelfs zo ver gaan om het leuk te noemen. Al duurt het is steekt je lul in de buis, pompen 5-6 keer, en dan wachten 10-15 minuten. Het vereist weinig tot geen moeite, en ze hebben zelfs een nekband je kunt, zodat het proces is hands-free te krijgen. Daarnaast is de Bathmate hydropomp is gemakkelijk te reinigen, discreet verpakt, en als je je kunt herinneren om elke dag te douchen, gemakkelijk om te zetten in een gewoonte.

Het uitwerken is actief en belasten. Het is gemakkelijk uit de wagen te vallen en ga maanden zonder in de sportschool. Het gebruik van de Bathmate is passief, en als u uw pomp te laten in de douche, hoef je niet eens hoeft te gaan van uw manier om het te gebruiken.

Ik ben niet de enige recensent te benadrukken hoe “fun” is, hetzij.

Hier is de stappen voor het gebruik van de Bathmate hydropomp:

 1. Krijg in een warm bad of douche en laat het water u ontspannen voor een paar minuten.
 2. Stel uw pomp om de instelling “fill”.
 3. Vul uw pomp met water.
 4. Vergrendelen gator op zijn plaats.
 5. Plaats lul.
 6. Pomp 5-6 keer.
 7. Laat de pomp in de plaats voor 10 – 15 minuten.
 8. Hebben monsterlijke penis.

Als je net als mij, ultra-sceptisch over hype, maar zo veel positieve van de reviews voor dit product je bent moeilijk te negeren.

De makers van de pomp aan het te gebruiken 15 minuten tot één keer per dag (te bewaken jezelf en niet te gek te krijgen).

Heeft de Bathmate hydropomp werken?

Bathmate-Hydromax-next-generation

Een duizelingwekkende hoeveelheid reviewers zeggen ja, werkt het. Ik heb de herziening van een aantal lul pillen de laatste tijd. Er is een overvloed aan geschreven materiaal daarop, maar de meeste daarvan is gebaseerd op de wetenschap achter welke ingrediënten in de pillen, en zelfs dan de schrijvers niet eens de juiste ingrediënten vermeld helft van de tijd.

Beoordelaars voor de Bathmate Hydromax hebben niet alleen gebruik gemaakt van de pomp met succes – ze hebben gedeeld foto’s en metingen.

Ik maak geen grapje – u kunt het zoeken op Google beelden. Het internet lijkt op de telefoon een hete meisje het heeft zo veel penissen op .

Terwijl ik ben goed op de hoogte van de mensen in deze industrie alleen maar faken resultaten om geld te verdienen, heb ik gezien te veel jongens het plaatsen van voor en na foto’s om niet te geloven dat het normaal is om een ​​geweldige ervaring met dit product.

Mensen zien echte winsten. Hier is wat u kunt verwachten van consequent gebruik:

 • serieus verbeterde omtrek (zoals ik al eerder zei, 30% verhogingen zijn typerend)
 • verbeterde lengte (0,5 ‘in de eerste 1-3 maanden)
 • betere seksuele uithoudingsvermogen (geen slechte bonus)

Wat ik heb gezien van jongens die al gebruik van de pomp langer dan mij is dat het houden van uw maat winsten vereist continu gebruik van de pomp, maar zodra je naar een formaat dat u tevreden bent met, kunt u uw winsten te onderhouden met 1-2 sessies per week.

Het gekke deel over dit product is dat, in tegenstelling tot de lul pillen – waarvan de gevolgen meestal afbouwen bij voortgezet gebruik – u kunt blijven met behulp van dit product en blijven de resultaten in de meeste gevallen te zien.

Ik serieus hou van dit product en ik ben serieus te denken dat het een winnaar voor iedereen.

Bathmate hydropomp Review: Is het veilig?

Terwijl grote schaal gebruikt in de geneeskunde in het verleden als behandeling voor ED zijn penis pompen niet aanbevolen door vele artsen. Artsen over de hele wereld hebben de Bathmate aanbevolen. Het succes dat de Bathmate heeft opgedaan met de arts aanbevelingen is verrassend en een ander ding dat deze pomp onderscheidt van alternatieven.

Je moet voorzichtig zijn. Je moet kijken naar hoe dit product van invloed is op je lichaam, en het is altijd een goed idee om met uw arts te praten over het gebruik van producten uit deze categorie. In de meeste gevallen echter, de Bathmate is volkomen veilig.

Een ding dat je bewust van moet zijn – en het grootste probleem dat ik heb over verwante gehoord dick pompen – is overmatig gebruik. Als u meer dan de aanbevolen het product te doen, is het mogelijk om het elastische weefsel beschadigen in uw penis, en dat betekent minder stevige erecties, geen grotere.

Moet ik de Bathmate hydropomp kopen?

Ik denk het wel. Door de aanblik van de dingen, dit product is zeker een winnaar, en de resultaten worden gegarandeerd door de onderneming. Als je het gebruikt rechts, je hebt bijna geen minpunten en bijna alle positieve punten.

Grootte maakt uit. Tenminste, dat is wat ze vertelde me.

En ik geloofde haar, dus heb ik besloten om iets aan te doen.

En nu veel meisjes weten dat Size Matters, en ik ben de man die kreeg om te laten zien waarom.

Hydromax-x30-x40-standaard-pakket

Hydromax-x30-x40-platina-pakket

 

85/100 : by 255 users
BUY NOW »