Bathmate Hydro Review: Är detta the real deal?

Home » Review » BathMate » Bathmate Hydro Review: Är detta the real deal?

Last Updated on

penis-storleks gör-materia-infographic1-696x544

“Du kan bara inte kan tillfredsställa mig med det”, sade hon. “Jag är ledsen, men storlek spelar ingen roll.”

Orden stack. Det var inte första gången jag hade hört dem, men det var definitivt det minst sockerbelagda sätt en flicka hade berättat för mig saker inte fungerar på grund av min storlek.

Vad kan jag göra, men? Jag hade vad jag föddes med, eller hur?

Det var vad jag trodde. Då upptäckte jag Bathmate Hydro.

I forskning produkter för manliga förbättring, har jag sett massor av piller och några krämer och lotion. Jag har också stött på övningar och rekommenderade livsstilsförändringar för att göra dig större. De är ganska enkel och har marknadsföringskampanjer som påminner mig om desperata politiker i de flesta fall.

Sedan finns Bathmate Hydro från Hydromax.

Slide1

Helig. Flippar. Lord.

Mina första tankar när jag såg en bild av produkten:

 • Det ser ut som en Fleshlight.
 • Det ser ut som en främmande enhet.
 • Det ser ut som en främmande Fleshlight.
 • Jag verkligen tänkt att hålla min kuk i det?

Kanske ni inte har samma reaktion, och om du är lite mer bekant med sexleksaker än jag, kanske inte en jätte hård plast kondom med en sugpump på det verkade så hotfull. I själva verket tror jag inte att jag läste en Bathmate Hydro översyn som nämnde utformningen av produkten, så kanske det är bara mig.

I grund och botten, du fyller enheten med vatten när du är i duschen eller badkaret, sätta din penis, och pumpa ut vattnet. Detta skapar ett vakuum i röret, och din penis “stiger till tillfället.” Blood rusar för att fylla det, och du sluta med en ganska trevlig boner i slutet av din 15-minuters session, färdig att använda för sex.

Tanken är att denna efterpump erektion kommer att bli en större, fylligare, bättre erektion, och efter ett tag kommer du se detta större, fylligare och bättre erektion som en permanent sak.

Om det låter som det bästa någonsin, är det eftersom det är. Kontrollera recensioner för denna produkt – Alla älskar det och deras feedback är vansinnigt positivt. Killar regelbundet rapporterar riktiga vinster i omkrets och längd, och till skillnad från så många andra produkter där ute, dessa vinster tycks vara det normala i motsats till de blandade resultaten av andra ledande produkter (dvs. kuk piller).

Och om det fungerar för alla, bör du antagligen köpa den i dag.

Vad betyder Bathmate Hydro göra?

Bathmate ökar kön genom att förbättra din storlek, men de flesta av oss som använder det regelbundet märker stora vinster i sexuella uthållighet också. Huvudfokus är längd och omkrets, men, och det är vad du kommer att märka direkt när du använder Bathmate Hydro.

Den Hydro använder ett vakuum för att förstora penis, tvingar mer blod i den och effektivt orsakar en erektion. Detta är anledningen till att pumparna har använts i åratal för att behandla ED.

Pumpar orsakar penis att expandera mer än normalt, och det gör mer blod fylla penis än normalt, och med upprepad användning denna expansion är permanent. Här är vad webbplatsen och flera granskare har rapporterat:

 • omedelbar märkbar ökning av kvaliteten på erektion efter pumpning
 • 0,5 “vinster i längd under loppet av 1 – 3 månader
 • typiska långsiktiga resultat av ett “- 3” vinster i längd
 • typiska långsiktiga resultat av 30% tillsatt omkrets

Så om det har sådan otrolig, mätbara, långsiktiga resultat, hur den här produkten arbete?

Hur fungerar det?

Om du har gjort mycket forskning på penis förbättring, har du antagligen köra över vetenskapen om erektioner vid något tillfälle. Om du inte eller behöver en repetitions, ska jag ge dig en snabb resumé.

Hjärnan och / eller penis stimuleras, och detta resulterar i en ström av blod till penis. Detta rusa av blod till penis orsakar en erektion. Flesta dick piller koncentrera sig på heightening upphetsning (stimulering av hjärnan / penis) och att öka blodflödet. Bathmate Hydro fungerar lite annorlunda.

Penis / testiklar schema

En snabb lektion i anatomi att öka din erektil vetenskap kunskap: Penis är en trekammar orgel.

De översta två kamrarna kallas corpora cavernosa, och den nedre kammaren kallas Corpus spongiosum.

Vätskor flödar genom Corpus spongiosum vid urinering och utlösning och blod flödar in corporacavernosaen under en erektion.

I huvudsak Bathmate arbetar för att göra kamrar corporacavernosaen större. Du kan tänka på det som “styrketräning för din penis” (det faktiskt säger att på webbplatsen), och medan vävnaden i penis är inte riktigt samma sak som resten av muskelvävnad, är detta inte en dålig analogi.

Om du vill ha större muskler, lyfter du vikter. Och “större” är vad du försöker åstadkomma med Bathmate Hydro, eller hur?

Tänk på att göra en massa bänkpress och sedan gå runt bar överkropp. Du är mer bekväm med bröstet, och bröstet är faktiskt större eftersom du pumpas upp. Detta är inte särskilt länge när du är klar med bänkpress, men om du gör uppsättningar konsekvent över tiden, kommer du att göra ditt bröst större, fastare och starkare.

Bathmate Hydro skapar ett vakuum i dess plaströr. Vakuum krafter din penis för att förstora för att fylla insidan av röret, vilket tvingar blod i din penis, stretching och blåsa din penis. Först är du bara större att du är “pumpas upp”, men så småningom kan du uppnå långsiktig penis tillväxt.

Hur fan ska jag använda det?

Även hur din penis växer kan likna träna med vikter, använder Bathmate Hydro är inget som tränar. Arbeta ut är aktiv och kan vara ansträngande.

Däremot är lätt att använda Bathmate Hydro, och jag skulle även gå så långt som att kalla det roligt. Allt som krävs är att klibba din kuk i röret, pumpa 5 – 6 gånger, och sedan väntar 10-15 minuter. Det kräver lite eller ingen ansträngning, och de har även en halsrem du kan få så att processen är hands-free. Förutom detta är Bathmate Hydro lätt att rengöra, diskret förpackad, och om du kan komma ihåg att duscha varje dag, lätt att förvandlas till en vana.

Arbeta ut är aktiv och beskattning. Det är lätt att falla av vagnen och gå månader utan att vara i gymmet. Använda Bathmate är passiv, och om du lämnar din pump i duschen, behöver du inte någonsin att gå ut ur ditt sätt att använda den.

Jag är inte den enda granskare att betona hur “kul” det är heller.

Här är stegen för att använda Bathmate Hydro:

 1. Få i ett varmt bad eller dusch och låt vattnet koppla dig i några minuter.
 2. Ställ in pumpen till inställningen “fill”.
 3. Fyll pumpen med vatten.
 4. Låsa gator på plats.
 5. Sätt dick.
 6. Pump 5 – 6 gånger.
 7. Lämna pumpen i stället för 10 – 15 minuter.
 8. Har monstruösa penis.

Om du är som jag, du är extremt skeptisk till hype, men så många positiva av recensioner för denna produkt är svåra att ignorera.

Skaparna av pumpen rekommenderar att du använder det 15 minuter upp till en gång per dag (övervaka dig själv och inte få alltför galen).

Har Bathmate Hydro arbeta?

bathmate-Hydromax-next-generation

En häpnadsväckande mängd granskare säger ja, fungerar det. Jag har gått igenom flera dick piller på sistone. Det finns ett överflöd av skriftligt material på dem, men de flesta av som bygger på vetenskapen bakom vilka ingredienser är i piller, och även då författarna har inte ens rätt ingredienser listade halva tiden.

Granskare Bathmate Hydromax har inte bara använt pumpen framgångsrikt – de har delat bilder och mätningar.

Jag skojar inte – du kan söka det på Google bilder. Internet ser ut som en het tjej telefon den har så många penisar på det .

Medan jag är väl medveten om människor i denna bransch bara fejkade resultat att tjäna pengar, har jag sett alltför många killar inlägg före och efter bilder för att inte tro att det är normalt att ha en stor erfarenhet av att använda denna produkt.

Människor ser riktiga vinster. Här är vad man kan förvänta sig konsekvent användning:

 • allvarligt förbättrad omkrets (som jag sagt tidigare, 30% ökning är typiska)
 • förbättrad längd (0,5 “i de första 1 – 3 månader)
 • bättre sexuell uthållighet (inte en dålig bonus)

Vad jag har sett från killar som har använt pumpen längre än mig är att hålla din storlek vinster kräver kontinuerlig användning av pumpen, men när du kommer till en storlek du är nöjd med, du kan behålla dina vinster med 1 – 2 sessioner per vecka.

Den galna delen om denna produkt är att, till skillnad från Dick piller – vars effekter brukar avta med fortsatt användning – du kan fortsätta att använda denna produkt och fortsätter att se resultat i de flesta fall.

Jag älskar allvarligt denna produkt och är allvarligt tänker att det är en vinnare för alla.

Bathmate Hydro Review: Är det säkert?

Medan används i stor utsträckning inom medicin i det förflutna som behandling för ED är penis pumpar inte rekommenderas av många läkare. Läkare över hela världen har rekommenderat Bathmate. Framgången som Bathmate har vunnit med läkare rekommendationer är överraskande och en annan sak som skiljer denna pump förutom alternativ.

Du bör vara försiktig. Du bör titta på hur denna produkt påverkar din kropp, och det är alltid en bra idé att prata med din läkare om hur du använder liknande produkter. I de flesta fall är dock den bathmate helt säker.

En sak du bör vara medveten om – och det största problemet jag har hört talas om relaterade till Dick pumpar – är överanvändning. Om du gör mer än vad som rekommenderas med produkten, är det möjligt att skada elastisk vävnad i din penis, och det innebär mindre fast erektion, inte större.

Ska jag köpa Bathmate Hydro?

Jag tror det. Genom ser saker, är denna produkt en säker vinnare och resultaten garanteras av bolaget. Om du använder det rätt, har du nästan inga nackdelar och nästan alla positiva.

Storleken har betydelse. Åtminstone är det vad hon sa.

Och jag trodde henne, så jag beslöt att göra något åt ​​det.

Och nu en hel del tjejer vet att storleken har betydelse, och jag är killen som fick visa dem varför.

Hydromax-x30-x40-standard-paket

Hydromax-x30-x40-platina-paketet

 

77/100 : by 623 users
BUY NOW »