Az igazi Bathmate Hydromax felülvizsgálata képekkel

Home » Review » BathMate » Az igazi Bathmate Hydromax felülvizsgálata képekkel

Ez az én személyes tapasztalat a Bathmate hydropump vonal pénisz szivattyúk. Elkezdtem szivattyúzás a Hercules, frissített az x30, és csak nemrég frissített ismét a x40 Xtreme. Tehát, én használtam szinte az összes szivattyú változatok teszik -, így úgy érzem képzett megosztani tudásomat.

Én kiterjed a Hydromax x20, x30, x40, és az eredeti Herkules és Góliát modellek részletesen. A felülvizsgálat hosszú, de próbáld meg, legalább fusd át minden. Van egy csomó képek és fotók szerepelnek, és azt jóváhagyja, és válaszolni minden észrevételre (pozitív és negatív visszacsatolás és vélemények jóváhagyja a megjegyzéseket, sovány azokat is).

Az első 3 hónapban szivattyúzás …

Ezek a változások vettem észre, amióta rendszeresen Bathmate pumper. Azt vastagon szedett az is, hogy volt már a legpozitívabb hatással az életemre összességében. Azonban az összes változtatást már észrevehető, nem csak nekem, de a barátnőm is.

 • Pénisz intézkedések hosszabb szivattyúzás után
 • Vastagabb tengely és a fej is, amikor nem szivattyú
 • Pénisz nagyobb és nehezebb erezett
 • Így több bizalmat, ha meztelen vagyok
 • Stamina nőtt (elsősorban a bizalom)
 • Tartósabb orgazmus (5 másodperces Cumming, hogy talán 15-20)
 • Holding az erekció ejakuláció után könnyebb
 • Kövérebb pénisz fejét, hogy alig illik barátnőim szájban
 • Késleltetett ejakuláció körülbelül 5 percig (korai magömlés)

A legtöbb dolog, amit a fent felsorolt ​​tapasztaltak az első két napon a szivattyúzás.  Hosszabb ideig tartó ágyban és az állandó kerület és hossz növelése történt körülbelül három hónapig.

Bathmate egy másfajta szivattyú

A Bathmate a vízbázisú pénisz pumpa kifejezetten használható a kád és zuhanyzó. Vízbázisú szivattyúk sokkal hatékonyabbak, akkor az eredmények gyorsabb, mint amit egy régi iskola-levegő alapú szivattyút. Bathmate már kb elég hosszú ideig kell vizsgálni orvosi környezetben és előírt kezelésére ED az Egyesült Államokon kívül.

Ez is szerepelt a Tosh.0, és hogy a média figyelmét üzemű knock off egész eBay és az Amazon. Az utánzatok feltörni, és szünet elég könnyen, így vigyázz a “jó, hogy igaz legyen” árcédulát. Elég sokat, ha keresett egy pénisz pumpa, fogsz látni Bathmate valahol. Mégis, noha annak egy pénisz pumpa és teszi, hogy gyanús.

Hogyan működik a Bathmate pénisz pumpa munka?

Bathmate-Hydromax-infographics

A fenti kép magyarázza , hogy a Bathmate működik , hogy növelje a méret a pénisz egy rövid ideig. Alapvetően a melegvíz működik pihenni a szivacsos szövet a tengelyre, és kinyílik a vérerek. Akkor, amikor a szivattyú vele, mert minden megnyugodott több vér kerül, és hogy kiterjeszti a pénisz “tárolási kapacitásukat.

Méret összehasonlítás

Itt látható a különbség méretben kapható, Goliath, hogy a legnagyobb, de még mindig a régi gumiharang rendszer, és Hydromax x30 és x40, amelyek az új szuper kényelmes, nem szivárog gumiharang rendszer.

Bathmate mérettáblázat

Gondolataim használata után Bathmate 2 éve

Először  szeretem a Bathmate hidraulikus szivattyúval , a félelmetes, hogy működik, könnyen használható, és nem rendelkezik egy csomó alkatrészek és apró darabokra.  Amikor először használtam  voltam  sokat vastagabb  heveder bölcs, és tartott körülbelül 4 óra. Miután néhány alkalommal használja (napi)  én vastagság növekedése hosszabb ideig tartott , körülbelül 8 óra használat után.

A pénisz hossza megnőtt egy kicsit, mert én kezdődött szivattyúzás. Azt mondanám, a legtöbb nyereséget származott Jelqing és nyújtás között szivattyúzás ülések, amit én nagyon ajánlom, mint egy hatékony stratégiát a gyorsabb növekedést. Kerület , amit Batmate igazán érint, és a heveder ment a 5,4 “és 6,2”, ami azt hiszem ez rohadt jó, mint a 10k dollár műtét bőr graft. (Ami igazából tekinthető)

Azt is tart sok már az ágyban, és ez a változás volt megfigyelhető a három, talán négy hónap. Nem igazán a tudomány mögött miért szivattyúzás látszólag növeli magömlés alkalommal, de azt hiszem, hogy van valami köze, hogy gyakran én pénisz feje teljesen kitágult. A fokozott véráramlás és erekció gyakoriságát növeli, milyen jól kezeli stimuláció.

Erekció sokkal nehezebb, mint a pre-szivattyúzás, és maradni. Még ha én baklövés elhalványul, Ez lóg hosszabb és vastagabb, mint korábban. Régen 100% a “termelő”, és hogy szar járkálni meztelen és magabiztosan. Farkam lehet tekinteni egy “zuhany” , de én még mindig akarja a nagyobb, így ez nem az utolsó frissítés.

Szóval, azt hiszem én hivatalos véleményt a Bathmate már nagyon okos vásárlás értem . Ez kellemes és könnyen használható, és van egy nagyobb farka nőtt az önbizalmam dupla legalább. Nem hiszem, hogy tudtam volna, hogy egy árat, hogy , de ha mégis lenne egy magasabb árat, mint én fizettem a Bathmate. Tehát igen, összességében elégedett vagyok én töltötte a pénzt, és elégedettek az eredménnyel, hogy adott nekem. Csak azt kellene változtatni az uralkodó az első, hogy egy matrica, és elkezdett peeling azonnal.

A Bathmate jön néhány ízek, de fogok összpontosítani a legjobb pénzéért modell, a  Bathmate Hydromax .

Áttekintés a Bathmate Hydromax

A Bathmate Hydromax és Xtreme  sorozat szivattyúk legfrissebb újdonság Bathmate a (jelenleg ismert) sorában a pénisz szivattyúk. A Hydromax vonal hoz némi javulást az első Hercules szivattyú

 • Új lábszárvédő nyújtó rendszer 35% -kal nagyobb teljesítményt
 • Comfort Base ! Super pépes szilikon alap megszüntetésére csípőcsont nyomás
 • Super Flow zár szelep nem jelent többet, mint a szivárgó a Hercules
 • Kézi szivattyú és választható használati Cső [Xtreme Only]

A Hydromax X-Series tartalmazza az x20 , x30 és x40 . Az X-sorozat, amit használok, és a legjobb a véleményem, mert a szívó annyival erősebb. Azt állítják, hogy 35% -kal erősebb, mint a Herkules és Góliát modell, de úgy érzi, mintha sokkal több. Természetesen az összeg a szívó és milyen erős ez közvetlenül befolyásolja az eredményeket ( vastagság növekedése és a hosszúság lehetséges növekedés). Több szívó több vér nyomja a pénisz falakon , ami bővíthető.

Azt ajánljuk, hogy a Hydromax sorozatot, mert ez, de ha kevés a források vásárolni a Bathmate Hercules. Még mindig remekül működik, és adjunk hozzá néhány kerülete a pénisz előtt frissíteni kell.

A szilícium lábszárvédő tömítés (műanyag szívó része, amely kötődik az alján) a szuper lágy és kontúrok a tested. Az is kivehető, ha nem tetszik használja, néha megyek nélküle. A szivattyúzás olyan erős , hogy meg tudná használni ezt a vízből, ha úgy dönt, hogy, bár a meleg víz drasztikusan javítja az eredményeket látni fogja, miután az első alkalommal, így VÉGLEGES , hogy az első alkalommal használja egy forró fürdőt .

Az ár tartomány mintegy 160 $ dollárt szállítási költséget és adót. Azt hittem, hogy drága, mielőtt rendeltem, de miután látta a fejlesztések az életem teljes, nem csak a farkam méretét, azt hiszem, ez egy elég tisztességes árat. Valójában tudtam, hogy okos döntés számomra, amikor a barátnőm azt mondta, észrevette, hogy egy nagy különbség , és azt mondta: ” Nem tudom elhinni, farkad van annyira nagyobb! “.

Távozás Bathmate Color Opciók és kiegészítők Itt

Bathmate előtt és után Eredmények

Azt találtam a következő képeket körül az interneten, és míg én személyesen nem vállalhatunk felelősséget a hitelesség, mert én nem veszi őket magam (és én vagyok túl szerény, hogy mutassa meg a saját), azt tudom, hogy a tény, hogy ezek a jellemző az eredményeket lehet elérni használja a Bathmate pumpa:

Bathmate-előtti és after51

A Góliát és a Hercules modellek

Bathmate-víz-szivattyú-600x300

A Goliath kiadás irányul a felnőtt iparban, más néven a férfi pornó csillagok. Ez készült farkuk több mint 9 hüvelyk hosszú és 2.8inches A kerület. Ez hamarosan ki kell cserélni a Bathmate Hydromax x50- ami kell jön ki hamarosan. Nem sok mást hozzá itt, ha az egyik a szerencsés kiválasztottak, hogy született hung, de még mindig nem elégedett – a Goliath az Ön számára.

Hercules volt az első szivattyút, és az első és eredeti szivattyú árulnak. Még mindig szuper népszerű és egy teljesen intelligens vásárlást, ha kevés a pénz. Úgy vezették be több mint 6 évvel ezelőtt, és több mint 200k ember megvette . Mivel ez egy kicsit én kelt, és most, mint az új szivattyúk ez egy kicsit gyenge oldalán vákuum erejét. De az ár is igaz, hogy a mintegy 100 dollárt.

Még néhány ok, amiért szeretem a Bathmate

Megosztottam egy kicsit az én eddigi tapasztalatok, de most szeretnék összpontosítani, miért igazán szeretik a Bathmate. Van egy csomó pénisz pumpák odakinn, de csak vízalapú szivattyú biztosítja a  plusz heveder expanzió hatására forró vízzel és egy még vákuumot. Minden Bathmate szivattyú teljesen kétéltű, és nem szivároghat vagy “vinnyog” a levegőben, mint a szar én korábban használt. Ez szuper könnyen tisztítható, és több importantly- annyira átkozottul kényelmes. Azt is hagyja a zuhany zuhany heveder, és minden reggel én elvetem körül a nyakát, és hogy ez öt vagy hat pumpák és magára hagyni. Ez annyira egyszerű és passzív (feltételezve, hogy nem kell elrejteni a más jelentős) .

A vákuum könnyen beállítható a tetején a szivattyú, és lehet módosítani, illetve gyorsan eltávolították az egyik kezével. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy ez egy kicsit kényelmetlen a Bathmate a borotválkozó én pubes rendszeresen. Nem vagyok tartani egy hatalmas bokor földszinten, de általában néhány tarló (az, hogy a megfelelő szó rövid pubes?). Tehát, ha érzékeny a bőre, és hajlamosak, hogy akne szerű dudorok, pickup néhány borotválkozó krém.

Kapok egyáltalán nem vízvisszatartás a péniszem után egy 15 perces szivattyú session- és én petyhüdt pénisze volt hosszabb és vastagabb miután az első alkalommal használja. Osztom, mert senki sem akar várni hetet is, különösen, mert én vagyok nagyon türelmetlen. Két hét után a szivattyúzás minden reggel volt egy 1 cm-es heveder növekedést tart napról napra. Szivattyúzás szokás adni egy csomó hossza nyereség, vannak más eszközök jobban megfelel a nyújtás.

Bathmate csak egyike azon termékek, ha veszel, akkor csak használja azt. Hülyeség egyszerű, és működik. Azt javasoljuk minden srác, aki szeretne egy vastagabb pénisz próbálja a Bathmate. Különösen akkor, ha már próbált más szivattyúk, mint volt.

Tehát a heveder és hosszabbító nyeresége tartósan?

Rövid válasz: IGEN!

Hosszú válasz: az idő múlásával.  Az azonnali nyereség jelenik meg, amikor az első alkalommal használja a Bathmate szokás tart örökké, akkor lassan elhalványul 3-4 óra használat után. A valódi eredmények után kezdődik egy hónap- ez az időszak az, amikor az úgynevezett “betonozáshoz” történik. Kötőanyagok csak azt jelenti, az eredmények  kezdetben látott kezd válni az állandó . Egy összetartó elkezdődött, akkor már látni fogják 0,2 – 0,5 cm növekszik attól függően, hogy milyen gyakran pumpálni, és mennyi ideig.

A heveder növekedése okozza  tokozása a hajszálerek a pénisz keresztül a forró vizet, és  nagy mennyiségű vér bővül a heveder segítségével a vákuum. Én rohadt szeretem ezt a szivattyút , semmi más nem működött nekem a heveder osztály.

Bathmate ígér 1-3 hüvelyk hosszú nyereség, és akár 30% -kal nagyobb a kerülete  , amíg követni a folyamatos rutin. Az én tapasztalatom, hossza igények már egy kicsit túlzó – de a heveder állítások helyszínen. A legfontosabb számomra, és az Ön számára is kitart a napi rutin, tartsa pumpa alkalommal következetes, és a mérési hetente egyszer követni a haladást.

Hydromax-x30-x40-szabvány-csomag

Hydromax-x30-x40-platina-csomag

Valóban segít a Stamina, és kapsz keményebb erekciót?

Az állóképesség állítások nem vagyok olyan biztos, nem vettem észre magam, tartós tovább az ágyban , mert a Hydromax egy hónapra.  Miután a Bathmate Hydromax több hónapig, azt hivatalosan megosztani, hogy az állóképesség állítások feltétlenül igaz. Szivattyúzás után a fejem sokkal kevésbé érzékeny (nem rossz értelemben), és azt hiszem, hogy miután a farkam megteltek vérrel legalább naponta kétszer felelős én fokozott állóképesség. Az erekció erőssége állítást határozottan igaz.

Saját erekció kemény volt, de azok nem mindig áll egyenesen. Miután ezt Kegels a Bathmate határozottan megerősítette a medencefenék és pc izmokat. Azt sikerült besorolni én merevedés erőssége a “rock” nehéz most, és a barátnőm is egyetértene. Saját erekció szög egyenesen felfelé 90 fokkal mutat a mennyezetre. Kitart a rutin nagyon sokat segített nekem, hogy az eredményeket kaptam, úgyhogy javasoljuk, hogy használja az enyém vagy a saját, még mielőtt megérkezik az ajtót.

Saját teljes pénisz vérellátása már legalább megduplázódott, és mindig úgy néz ki mint van egy 70% -os merevedés. Ha kapok egy baklövés ez történik gyorsabban, mint előtte too- ami tudom, hogy ez egy jó dolog, de én megjelölni a bosszantó listán. Első gyors baklövés az edzőteremben nem jó.

Tudom megvenni Bathmate Olcsó vagy On Sale?

Azt javasoljuk, hogy vásároljon Bathmate a hivatalos szállítója. Nem csak akkor kap pénzvisszafizetési garanciát, akkor kap diszkrét kiszállítás és a számlázás. A pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy próbálja ki a pénisznövelő készülék és vissza hat héten belül, ha nem látja az eredményeket! Ahogy valaki, aki használja a Bathmate és kapcsolatba ügyfélszolgálati előtt, a cég nagyon megbízható.

Abban az időben az írás, akkor kap 69 $ kedvezményt a Bathmate különböző tartozékokkal. Egy pénisznövelő eszközt, versenyképes áron. A pénzvisszafizetési garancia is, én nem ajánlom, hogy elég.

Kattintson ide, hogy Bathmate online most

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

96/100 : by 288 users
BathMate Review
BUY NOW »