Anadrole (Anadrol) Rezultati v 8 tednih Cycle – Za grupiranja mišice

Home » Review » Anadrole » Anadrole (Anadrol) Rezultati v 8 tednih Cycle – Za grupiranja mišice

Last Updated on

Če velikost in v razsutem stanju ste potem, Anadrole je najpomembnejši ustni anabolični steroid, kar iščete. Skupna blagovna znamka je “oxymetholone” je označeno tudi na nekaterih trgih, kot so ” ANADROL 50 “. Pričakovani rezultati tega dodatka je globoka. Večina poročil uporabniki ponovno pridobitev do 20 funtov (6 kilogramov) v enem 6 tedenskega cikla.

Anadrole (Anadrol) je postala bolj priljubljena kot bodybuilding dodatek, zaradi fantastičnih mišične koristi. Vendar pa starejšo verzijo na tržni Anadrol 50, ki se štejejo kot najbolj strupenih steroidov, ki jih boste našli. To pa je dejal, Anadrole popolnoma spremenil celoten pogled na prejšnjo verzijo trgu Anadrol 50. Ne samo, da je pravna kupiti na spletu, vendar lahko pričakujemo boljše koristi od te nove izboljšano različico.

Kako Anadrole (Anadrol) delo?

Glavni cilj Anadrole enkrat pride v telesu, je vrtoglavem vzponu rdečih krvnih celic v telesu, s čimer se izboljša oksigenacijo mišic. Usposobljeni športniki, predvsem v vzdržljivostnih športih in med intenzivno vadbo, imajo nižja rdečih krvnih celic, ki se včasih imenujejo “šport anemija”. Anadrole ne le to prepreči. Ampak to omogoča posamezniku, da izvajajo več kisika na enoto prostornine, kar vodi do večje učinkovitosti, hitre rasti in razvoja. To krepi moč telesa in zmanjšuje utrujenost, ki deluje kot dodatek izbira za vse, ki si prizadevajo bodybuilderje.

Po Vida (referenčni vodnik, ki zagotavlja anaboličnih androgenih razmerja različnih AAS) Anadrol vzdržuje anaboličnim / androgenim razmerje 320: 45, zaradi česar je 3.2X več anabolični kot testosteron. To daje ANADROL višjo anabolični rating od mnogih drugih steroidov v svojem razredu, kot so Dianabol in Tren.

Prednosti Anadrole (ANADROL) S Real študije primerov + Mnenja

  • Pospeši popravilo mišic (obnovitev), tako da boste porabili manj časa za izterjavo in več časa za dviganje.
  • rast opazna mišic v 2. tednu cikla
  • Stranski učinki so nihče (zaradi narave novih spremenjenih sestavin)
  • Ne Ginekomastija (kot prejšnje različice)
  • Povečana presnova, povečana energija in veliko višje ravni vzdržljivost.
  • Posredna spodbuda za raven testosterona, ki ga izzove moda za povečanje je proizvodnja testosterona.

Večina sestavin, ki se uporabljajo v Anadrole so dobro znani po svojih koristi za resne fitnes in bodybuilding navdušence. Z vsakim sestavina s posamezno koristi za različne dele procesa mišice stavbe, vsi imajo pomembno vlogo pri končni cilj tega bodybuilding dodatek – za zagotavljanje ekstremne dobičke mišic in hitro okrevanje vaja .

Kombinacija koncentrat sirotkinega proteina in izolat sojinih beljakovin zagotavlja zelo močan proteinski zmesi. Biti gradnike mišic, ti dve beljakovinski viri v kombinaciji zagotavljajo zelo močan vpliv na telo.

Poleg tega, z uporabo skoraj skrivnost še zelo močno sestavino Shilajit pomeni, da je pomemben del v procesu krepitve mišic, ki se resno obravnavati Anadrole – okrevanje .

Ko so mišice lahko obnovili hitreje po intenzivni vadbi, ste lahko dobili v svojo naslednjo vadbo prej. To lahko hitro privede do hitrega povečanja števila in intenzivnosti vadbe na teden; kar ima za posledico bistveno hitreje dobička.

Sestavine v Anadrole vsi imajo posebno in bistveno namen, in vsi skupaj, da se doseže želeni rezultat masa ne poveča mega mišic.

Anadrole Sestavine (v podrobnostih)

Sestoji iz Tribulur Terrestris ekstrakt , ki je sadje, izolat sojinih beljakovin, koncentrat sirotkinih beljakovin, asphaltum in Acetyle L-carnite. Druge sestavine vsebujejo želatinasto kapsulo in magnezijev stearat, ki ima rastlinskega izvora.

Tribulur terrestris ekstrakt (250 mg) ; izredno močan izvleček rastlin z močnim učinkom na proizvodnjo testosterona in vse, kar je povezano z njo (libido, dobro razpoloženje, mišice stavbe, ..) Znano je med športniki, ko je pomagal bolgarske športnikov z različnih tekmovanj ne teče v težavah z anti-doping nadzoruje, saj je povsem naravno. Zdravilna učinkovina v ekstraktu Tribulus terrestris je protodioscini, ki je naravni predhodnik spolni hormon humani testosteron.

Sirotkin (100 mg);  Vsebuje neverjetno paleto esencialnih aminokislin, ki se hitro absorbira.

Izolat sojinega proteina (100 mg); Izolat sojinega proteina je suh prašek živilske sestavine, ki je bila ločena in neodvisna od drugih sestavin soje, zaradi česar je 90 do 95 odstotkov proteina in skoraj ogljikovih hidratov in maščob. dodajanje soje kazeina in sirotke mešanico lahko pomaga povečati dolžino in skupni učinek vašega anabolični odziv beljakovin v prahu.

DHEA (50 mg); Dehidroepiandrosteron (DHEA), ki je vložen v kontinuirnih ciklov iz nadledvične žleze. To velja kot predhodno kazalca hormona, saj vodi k proizvodnji drugih hormonov. Ko je ta spojina dopolni, se je izkazalo, da imajo super učinke. o upočasnjuje proces staranja. Prav tako je treba tudi klinično dokazano, da gorijo maščobe in graditi mišice in poveča spolno slo.

Shilajit (50 mg); libido krepitev in proti staranju skrivno orožje Hollywood elite je čudovit zeliščni dodatek z množico uporabe v zgradbi telesa in vadbo. Plus, da je fantastično, da pomaga telesu, da je odporna proti utrujenosti.

Acetil -karnitina (25 mg);  Šteje se, “vitamin podobnih” in “amino kislin kot” spojina, ki je povezano z B vitamins.It ima opazen vpliv na proizvodnjo energije, njena verjeli pri izboljšanju duševne in telesne energije.

Glavna pomanjkljivost Anadrole (Anadrol)

Ljudje z laktozno intoleranco morali biti previdni z njim. Obstaja tudi nekaj ljudi, ki so alergični na sirotki. Prav tako ni primeren za vegetarijance!

Kako uporabljati Anadrole?

Odmerek: 2 kapsuli na dan

Odmerkov na Bottle: 30

Priporočena uporaba: približno 20 minut pred zajtrkom Vzemite dve (2) kapsuli z vodo. Uporaba z ustrezno prehrano in vadbe.

Priporočena doba vaja: 2 meseca na in 1,5 tedne off.

Kje kupiti Anadrole In kako je poslano?

Postopek nakupa Anadrole (ANADROL) je na preprost in enostaven. Nakup, ko obiščete uradno spletno stran crazybulk e-trgovino . Z lahkoto lahko nakup preko kreditne kartice ali PayPal in provde svoj domači naslov in jih pošiljajo na vas v manj kot 7 dni pred vrati s številko za sledenje, da bi spremljali vaše pošiljke.

Končna Pregled Anadrole

Veliko bodybuilding dodatki bodisi ne delujejo ali pa se zdi, da ponujajo nekaj pozitivne in realne učinke za bodybuilderje. Anadrole je ena izmed redkih izjem in nimamo težav pri zelo priporoča ta izdelek za tiste, ki so resni približno pridobivanje rezultatov. se ne zavede, še vedno morali trdo delati in sledite pravilne prehrane načrt, če sredstvo za povečanje prostornine.

kliknite tukaj, da odredi CrazyBulk Anadrole spletu »

77/100 : by 141 users
BUY NOW »