VigRX Plus în profunzime Review – 2017 Best Male Enhancement de produse

Home » Review » Vigrx » VigRX Plus în profunzime Review – 2017 Best Male Enhancement de produse

Last Updated on

Shopping pentru îmbunătățiri de sex masculin poate fi destul de descurajatoare. Care dintre ele funcționează? Cele care nu fac? Cum ai putea , eventual , știi?

VigRX Plus Efectul

vigrx_plus

În primul rând, atunci când cumpără orice supliment alimentar, inclusiv amplificatori de performanță sexuală de sex masculin, este întotdeauna important să se separe hype de realitate. Și cum o face asta?

Rece. Greu. Științific. Literatură.

Da, așa e: Studiile efectuate cu grijă cu participanții adulți reprezentative.

Este esențial ca ingredientele unui supliment (sau produsul în sine) au date verificabile științifice, controlate de studiu care să sprijine cererile de produse. În acest caz, performanța sexuală a bărbaților.

Deși nu este acest lucru rapoarte de poziție pentru a bash alte suplimente accesoriu acolo, VigRX Plus’ date de studiu uman si stiinta conexe controlate vorbește de la sine.

Cu ani în piață, VigRX Plus este una dintre cele mai bune de vânzare suplimente de sex masculin virilitate alcătuite dintr-un amestec de ingrediente atent selecționate.

Ce e în VigRX Plus? Ingredientele VigRX Plus cheie

Aici sunt ingredientele conținute în VigRX Plus (nume botanice):

Partea utilizată: cantitate per capsulă (mg)

Panax ginseng Root – 100
Serenoa repens Berry – 100
Crategus rivularis Berry – 100
Ginkgo Biloba – 100
Damiana frunze – 100
Tribulus terrestris Vine – 075
Erythroxylum Catuaba Scoarță – 050
Ptychopetalum Olacoides Scoarță – 050
Cuscuta chinensis de semințe – 025
Epimedium Sagittatum Frunza – 015
Bioperine (extract din fructe cimpoier nigrum) – 005

Suma totală: 720mg

Acum, că ne-am identificat ceea ce este în el, vom grele se arunca cu capul adânc în ceea ce VigRX Plus face de fapt. Nici hype-ul sau hocus pocus. Doar documentate date de studiu. Să o facem.

Cum funcționează VigRX Plus?

cum-face-VigRX-plus-pastile de muncă

Studiile clinice au arătat că produsul nu numai cresterea penisului, dar este, de asemenea, eficient impotriva disfunctiei erectile. Mulți clienți se simt prin utilizarea pilulelor VigRX Plus mai puternice și erecții de durată mai lungă în timpul actului sexual. De asemenea, placerea sexuala poate fi crescut, iar numărul de orgasme sunt crescute.

click aici pentru a comanda VigRX Plus de pe site – ul oficial »

Exploatați puterea IIEF

IIEF – Ce naiba e asta? Buna intrebare. IIEF standuri pentru „ Indicele internațional al funcției erectile .“ Este un instrument stiintific auto-raportate pentru măsurarea indicatorilor cheie de performanță legate de lucrurile pe care le bărbații sunt interesați , deoarece se referă la performanța sexuală. Tehnic vorbind, IIEF se observă în măsurarea următoarele domenii:

 1. Funcție erectilă
 2. Dorința sexuală
 3. Funcția orgasmică
 4. Intercourse satisfacţie
 5. Satisfactia generala

Asta e IIEF.

Să vorbim despre termen lung, de tip peer-revizuite studiu pentru un moment.

Bărbații cu vârsta cuprinsă între 25-50 de ani care solicitau tratament pentru disfunctii sexuale la clinicile ambulatorii ale anchetatorilor au fost oferite participarea la acest studiu specific. Subiecții studiului au fost de la oameni de naționalitate non-specifice care trăiesc în India. Ei bine, ei s-au dat VigRX Plus – 2 capsule pe zi timp de 12 săptămâni. Ce s-a întâmplat?

 • Creștere semnificativă statistic (P <0,0001) a domeniului IIEF-EF scorurile de bază până la sfârșitul studiului (12 saptamani) , comparativ cu placebo.
 • Capacitatea de a penetra partenerul (Q3 IIEF) și menține și erecție după penetrare (Q4 IIEF) a crescut cu 59% și 63% la subiecții care au primit VigRX Plus.
 • Creșterea semnificativă în fiecare domeniu al IIEF indică faptul că VigRX Plus îmbunătățit diverse aspecte ale funcției sexuale la bărbați.
 • Până în ziua 84 (sfârșitul tratamentului VigRX Plus), studiul a avut ca rezultat o creștere semnificativă statistic (p <0,001) a IIEF-A, IIEF-B și scorurile IIEF-totale comparativ cu placebo .

În final, după 12 săptămâni, VigRX Plus a fost statistic semnificativ mai bun decât placebo în ameliorarea disfuncției erectile la pacienții cu ED. Acesta a fost, de asemenea, semnificativ superior față de placebo în ameliorarea alte aspecte ale sănătății sexuale, cum ar fi libidoului, satisfacția actului sexual, functia orgasmice si satisfactia generala.

Acum, a verifica afară unul dintre non-recenzate rezultatele studiului , care au avut 75 de barbati intre 25-50 de ani , în India , cu ușoară până la moderată ED. Cei care au folosit VigRX Plus timp de 12 săptămâni a obținut rezultate semnificativ mai bune decat placebo in imbunatatirea functiei erectile la subiecții cu disfuncție sexuală.

Iată jargonul tehnic pentru toti cei care te tocilari acolo.

Tratamentul cu VigRX Plus a determinat o creștere semnificativă statistic (p <0,0001) din IIEF-A, IIEF-B și scorurile IIEF-totale comparativ cu placebo, în ziua 84 (sfârșitul tratamentului). La subiecții tratați cu VigRX Plus, creșteri medii de la momentul inițial până la sfârșitul tratamentului pentru IIEF-A, IIEF-B și IIEF-Total au fost 9, 20,1 și 11,56, respectiv. Creșterile corespunzătoare din grupul placebo au fost de 0,62, 1 și 0,68.

Tratamentul satisfacției evaluată prin EDITĂRI (versiunea pacient) a fost statistic semnificativ mai mare în grupul VigRX Plus , comparativ cu placebo , in ziua 28, ziua 56 și ziua 84. La sfârșitul tratamentului, EDITĂRI scor mediu a fost 82.31 în grupul VigRX Plus și 36.78 în grupul placebo.

Al treilea studiu citat bărbați înscriși în Iran, de naționalitate nu sunt specificate, și a demonstrat o tendință clară spre eficacitatea VigRX Plus, in ciuda doze foarte mici, un număr mic de subiecți, și urmărirea rezultatelor pe termen scurt în sus.

Mai mult, studii separate privind ingredientele selectate ale VigRX au demonstrat imbunatatiri ale functiei sexuale , cum sunt raportate în mai multe articole recenzate. Ginseng – unul dintre ingredientele VigRX Plus – sa dovedit a fi o alternativa eficienta pentru tratarea ED la barbati in disfunctii sexuale antidepresiv induse.

Disclaimer: Noi vrem să observăm aici că, în timp studiile citate și sunt impresionante, există și alte studii publicate care nu demonstrează aceeași eficacitate pentru VigRX Plus sau ingredientele sale.

Deci, cine-l face?

VigRX Plus este fabricat in America de Nord pentru o companie numita Leading Edge Marketing d / b / a Leading Edge Sanatate cu sediul în Canada. Potrivit depunerea lor de afaceri cu Better Business Bureau, au fost în operațiuni pentru un enorm 15 ani.

Acestea sunt informațiile de contact pentru returnările și fleacuri.

Leading Edge Marketing
100-645 Tyee Road
Victoria, BC V9A 6×5
604-677-5365

Cum la fața locului autentic pilula VigRX Plus

fals-VigRX-plus

Este important să verificați autenticitatea produsului atunci când îl primiți. Există pastile mai ieftine pe eBay și Amazon, care sunt mult mai ieftin, dar dacă obține contrafăcut nu s-ar bucura de beneficiile reale pe care le oferă VigRx. Pentru a verifica dacă primiți produsul autentic, puteți încerca următoarele:

 1. Verificați codul autentic – VigRX Plus adaugă „cod Authenticy“ pe ambalaj. Codul este o serie de numere pe care le puteți verifica pe site-ul lor pentru a verifica dacă aveți versiunea autentică sau originală.
 2. Break capsula – Când rupe capsula, originalul are o culoare maronie similară cu piper. Cu toate acestea, contrafăcut are culorile alb în ea.
 3. Verificați prețul – O lună de aprovizionare VigRX Plus costurile de $ 76.99 și nu oferă un discount, așa că dacă vedeți acest lucru pe alte site-uri la un preț mult mai mic, mai probabil este un fals. Cumpărarea unui produs mult mai ieftin, care nu funcționează nu este practic.

fals-vs-real-plus VigRX

click aici pentru a comanda VigRX Plus de pe site – ul oficial »

Este VigRX Plus în condiții de siguranță?

Doar pentru că un produs este un supliment alimentar nu înseamnă că va fi întotdeauna sănătos pentru corpul tau, mai ales dacă aveți condiții de sănătate pre-existente. Ierburi pot evoca reacții diferite în anumite persoane, astfel încât se recomandă prudență. Asigurați – vă că să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare. Doar adulți.

Rise of escrocii

Evident, popularitatea VigRX Plus’ a venit cu un cost: falsurilor. Da, falsuri. Potrivit site-ul lor oficial, unele escrocii supliment fără scrupule acolo au creat versiuni fictive ale VigRX. Leading Edge spune că poți spune prin „semne vizibile de … pulbere albă în tabletă“ și o „lipsa unui cod de bare Leading Edge Sanatate.“ Iterația fals este, de asemenea, identificat printr-un preț vizibil mai ieftin, de asemenea.

Ce se întâmplă în cazul în care nu funcționează?

Leading Edge pare să acționeze împreună în departamentul de servicii pentru clienți. Check out lor Un curat fluier + Evaluarea de către Better Business Bureau (din martie 2017). Pentru mai multe informații cu privire la politica lor de returnare, consultați pagina oficială VigRX Plus’ Politica de garanție.

De unde cumpăr VigRX Plus?

Există link-uri de cumpărare site-ul oficial VigRX Plus de mai jos, dar nu uitați, sunteți sub nici o obligație de a cumpăra aceste lucruri. In timp ce noi sunt compensate de vânzări prin intermediul link-uri afiliate care ne ajută să finanțeze site-ul, scriitorii săi, și astfel, departe de la noi să-ți spun ce să faci cu banii. Avem prea mult respect pentru vizitatorii noștri să facă asta vreodată.

Vă mulțumim pentru oprirea de către și apreciem sprijinul dumneavoastră.

click aici pentru a comanda VigRX Plus de pe site – ul oficial »

53/100 : by 159 users
Vigrx Review
BUY NOW »