SizeGenetics Review: Fapte Socant despre SizeGenetics Extender expusi

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review: Fapte Socant despre SizeGenetics Extender expusi

Last Updated on

Eu sincer cred că SizeGenetics este unul dintre cele mai bune incluziunilor de pe piata in aceste zile si este cu siguranta merita prețul său mai mare. Cu diverse pachete și 6 luni de garanție pentru restituirea banilor nu ai de ce să-ți faci griji.

ATENŢIE! Dacă așteptați 5 “Câștigurile peste noapte, atunci va irosi dvs. de energie și bani cu acest produs !!!

Dacă doriți să adăugați o pereche de inci la dimensiunea penisului, apoi SizeGenetics (SG) este alegerea potrivita pentru tine. Cu toate că va lua ceva timp, de tracțiune regulat ar trebui să adăugați treptat la o lungime în cele din urmă.

Aceste afirmații au fost susținute chiar și prin studii științifice (vezi mai jos).

In aceasta revizuire, veți găsi tot ce trebuie sa stiti despre acest brand de extender – chiar și surse de înainte și după imagini precum și sfaturi minunat pentru a crește dimensiunea.

STIINTA DE CREȘTERE PERMANENTE

Rezultate SizeGenetics, REAL înainte și după Pics și multe altele

Baieti din întreaga lume sunt interesați de adăugarea de inci la dimensiunea lor. Din fericire, cu dispozitivul SizeGenetics, pot face acest lucru permanent. Cu toate acestea, foarte puțini știu de fapt știința din spatele succesului extinderii pe bază de tracțiune.

Există patru principii de bază pe care acest produs se bazează pe:

 1. Tracțiune – Rolul principal este jucat de tracțiune, deoarece oferă posibilitatea de celulele țesutului (găsit în cadrul falus dvs.) să se extindă și să crească, creând o serie de lacune și lacrimi.
 2. Diviziunea celulară – Odată ce aceste lacune au fost create, procesul de divizare a celulelor va prelua pentru a diviza și apoi multiplica la un nivel în care arborele va crește , împreună cu camerele din cadrul dvs. „micuțule“.
 3. Capacitatea mai mare – Din moment ce amicul tău va fi acum capabil să dețină chiar mai mult sânge decât înainte, ar trebui să fie în măsură să crească în dimensiune și să rămână permanent în acest fel.
 4. Extinderea ligamentelor – Au fost făcute câteva studii care au dovedit că SG este eficient la extinderea ligamentele care leagă arborele la un os pubian, ceea ce face membru flasc atarna mai mici!

Cu toate că acest proces este treptat și ia o mulțime de timp, chiar functioneaza, si mii de tipi se bucură de mai mare stima de sine, care vine cu dimensiuni mai mari. A se vedea doar concluziile studiilor de cercetare de mai jos.

SizeGenetics este de fapt un prelungitor foarte comod de utilizat! Acesta este motivul pentru care oamenii pot purta timp de mai multe ore – chiar și pe tot parcursul zilei, atunci când acestea sunt la locul de muncă sau care rulează comisioane lor.

SizeGenetics în imaginiRezultate SizeGenetics, REAL înainte și după Pics și multe alteleRezultate SizeGenetics, REAL înainte și după Pics și multe altele

INSTRUCȚIUNI PENTRU SET UP CONFORTABIL

Deși poate părea că pune acest dispozitiv pe penis este un loc de muncă pentru un profesionist, este de fapt foarte ușor de făcut.

Doar urmați aceste sfaturi și vă va fi bun pentru a merge:

 1. Puneți cu atenție inelul de bază alb (partea cu bare de alungire) pe penis
 2. Setați lungimea de alungirile bars cel puțin 1cm mai mare decât cea maximă întinsă lungimea penisului flasc
 3. Apăsați piesa cu capul din față al dispozitivului SizeGenetics pe bare de alungire
 4. Se pune capul penisului în această bucată de dispozitiv
 5. Strângeți cureaua de cauciuc pentru a face țineți ferm împotriva penisul cu buza chiar sub glandul dvs.
 6. Asigurați-micro-ajustări pe barele dvs. pentru a crește tensiunea (nu este recomandat în timpul săptămânilor FEW primele)

Conform mai multor studii ( cum ar fi cel menționat aici ) puteți obține cele mai bune rezultate atunci când se utilizează orice extender penis timp de până la 5 ore pe o bază de zi cu zi. Cu toate acestea, ar trebui să o ia în jos la fiecare oră sau două timp de 10-15 minute pentru a restabili fluxul de sange.

FEEDBACK PENTRU UTILIZATOR Sizegenetics

SizeGenetics Review - Cel mai bun Device Male Enhancement din 2016

Toate aceste marturii de utilizator și feedback-ul sunt colectate de la alte site-uri on-line. Prin urmare, nu pot asigura validitatea acestora. Vă rugăm să luați aceste cu un bob de sare.

Surprinzător, așa cum am fost navigarea pe internet, am aflat că majoritatea clienților care au cumpărat acest dispozitiv au avut nimic, dar lucruri mari de spus despre ea!

În mare parte, ei au subliniat aceste beneficii:

 • Ușurința în utilizare
 • Înaltă eficiență în câștiguri de mărime
 • nivelul de confort Surprinzatoare
 • O mai bună performanță sexuală
 • orgasme mai puternice

Există un număr destul de utilizatori care nu au fost fericit pentru un motiv sau altul, ci supraabundența indivizilor mulțumiți am reușit să găsesc pe internet indică faptul că SizeGenetics este cu siguranta una dintre acele Prelungitoare pe care le va place să aibă!

„A reușit doar 2,5 ore, așa cum am simțit o senzație de arsură în puț după un timp. Acesta ar fi fost din spuma de memorie și înveliți așa cum a fost inflamat si super sensibil atunci când am luat-off. După ce a luat 30 de minute pot să-l purta, probabil, timp de încă 2 ore, dar am să-l numesc o zi „.

„DVD – ul inclus a spus că SG poate paralel activități , cum ar fi jelqing pe care am crezut că a fost un pic de o intindere. Am folosit Bathmate timp de 10 minute , apoi pentru a obține sânge care curge și pompa și sentimentul a fost similară cu prima mea utilizare! Presiunea pompei a fost foarte puternic si penisul meu simtit foarte uzat similar cu o sesiune de jelq mare. Cred că face ceea ce pretinde „.

Am adăugat aproximativ 2cm folosind un extender similar cu SG – de fapt, am folosit două materiale de umplutură de înaltă calitate, spre sfârșitul anului. Personal, cred că funcționează. Dar trebuie să ia o mare de ingrijire cu ei, astfel încât să nu taie alimentarea cu sânge la cap. Nu am experiență cu sistemul SG, dar se uită la ea, cred că este destul de similar cu unul dintre tipurile am fost folosind.“

„Mă bucur să văd acum există un reprezentant de sprijin pe sala de sport pentru materiale de umplutură pe bază de tijă. Trebuie să spun că sistemele Tija de împingere într-adevăr nu obține o întindere întâmplă. Dar ei sunt cu siguranță nu sunt setate și uită „.

 

Am câștigat puțin peste o jumătate de inch în primele 6 luni , dar apoi dont cred că a câștigat nimic în 3 luni după aceea. Pur și simplu nu a putut ține pasul cu acest program, să continue să lucreze pula pentru atât de mult timp de zi cu zi este dificil. Dar eu încă mai fac bathmate și SizeGenetics atleast de trei ori pe zi , pentru un pic , deoarece îmbunătățește cu siguranță calitatea erecției într – un mod destul de serios! Aș îndemna pe toți să facă aceste exerciții.

 

Am purta extender mea la locul de muncă. Eu sunt o excepție și nu regula presupun. La slujba mea, eu sunt obligat să poarte bavete rezistente la foc, care, din fericire, sunt foarte largi de montare. Am purta pur și simplu sub sweatpants bavete mele, Tuck cei în cizmele mele și mă duc în afara! Fac un an și jumătate până la două sesiuni de oră, în funcție de confort, cu cincisprezece la treizeci de minute pauze intre fiecare pentru un timp total în prelungitorul de șase până la opt ore. Am alunecat doar lațul poate de câteva ori și pur și simplu se încadrează în cizma.“

„Problema va fi atunci când am ucis sau rănit la locul de muncă și au găsit această invenție în căutarea medievale pe pula mea! Treaba mea este foarte activ. Am urca pe scări, rafturi scară, mers pe jos, îndoiți și ridicați. De fapt, cel mai dificil lucru pentru mine, în timp ce prelungit este obținerea și în afară de vehiculul meu de lucru.“

Atâta timp cât urmați instrucțiunile furnizate și să aibă așteptări realiste, va fi capabil de a obține exact ceea ce vrei de la această investiție merită pe o perioadă mai lungă de timp!

Se așteaptă o creștere foarte lent:

O regulă generală este după cum urmează – ai putea experimenta o creștere de un inch pentru fiecare 1000 de ore pe care le purta orice extender penis. Deci, cu 5-8 ore de purtare pe zi, ați putea aștepta o creștere de 1 inch în 125-200 zile (4-7 luni). Cu toate acestea, câștigurile vor fi individuale și unic pentru fiecare persoană.

CUM SE SPOT RECENZII utilizator false

Nu este neobișnuit ca multe companii lipsite de etică pe piața de plată accesoriu de sex masculin pentru marturii de utilizator false pentru a promova produsele lor. Acesta este motivul pentru care trebuie să fie critic la evaluarea Mărturiile utilizatorilor.

Din fericire, cele false au de obicei, cel puțin puține lucruri în comun:

 • Acestea sunt uriașe (de multe ori nerealiste) câștiguri extrem de pozitive promițătoare
 • Acestea afirmă adesea că rezultatele lor au fost atinse foarte repede
 • În cazul în care trece prin recenzii de utilizator de pe Amazon, ignora cele care nu sunt marcate ca „Achiziție verificate“

Doar ține cont de faptul că aveți nevoie întotdeauna să ia Afirmații extrem de pozitive, cu un bob de sare (chiar dacă acestea sunt autentice). Este mai bine să fie în siguranță decât îmi pare rău.

Inainte si dupa IMAGINI

Click pe imagine pentru a vedea rezultatele de utilizator cu inainte si dupa imaginile de pe site-ul oficial al produsului

GARANȚIE OFICIAL & GARANȚIE

Chiar acum, cel mai simplu mod pentru tine pentru a obține SizeGenetics reale penis extender este online prin intermediul site-ul oficial sau prin intermediul distribuitorilor autorizați selectați din întreaga lume. Cu toate acestea, doar o căutare rapidă Google vă va oferi o mulțime de site-uri web care oferă acest aparat.

Dar poți avea încredere în aceste site-uri pe care le va trimite un produs real (și nu unul fals)?

De aceea, am recomanda cumpararea orice produs de pe site-ul oficial al produsului, dacă doriți să fie 100% sigur că nu va primi înșelătoriilor.

PRET PRODUS & TRANSPORT

În ceea ce privește prețul și pachete de du-te, site-ul oficial oferă mai multe opțiuni principale pentru tine de a alege de la, variind de la aparatul numai la pachet complex de confort.

La momentul actualizării acestui articol (28 iulie 2017), site-ul oficial oferit următoarele opțiuni pentru tine de a alege.

 • Valoarea Editon ($ 199.95)
 • Pachet Confort ($ 249.95)
 • Sistemul Ultimate ($ 299.95)
 • Curbura & Peyronie Edition ($ 299.95)

Ce este mai mult, puteți alege dintr-o selecție largă de piese de schimb în cazul în care deteriorați. De transport maritim este la nivel mondial, discret si va costa intre $ ora 15.00 – $ 19.00

Verdictul final: una dintre opțiunile cele mai confortabile

AVANTAJE

 • BRAND CUNOSCUT PE PLAN INTERNATIONAL
 • MATERIALE DE CALITATE
 • DISPOZITIV MEDICAL (TIP 1)
 • SPRIJNITE DE STUDIU CLINIC
 • SLOW, GRADATĂ & PERMANENTE PENIS EXTINDERE
 • SISTEM SUPORT UTIL
 • Confortabil de purtat PE TERMEN LUNG

DEZAVANTAJE

 • SCUMP
 • IN TIMP CE urinează IT Cant PURTAREA
 • TREBUIE SA Imbrac ORE MAI MULTOR O ZI
 • REZULTATE DIFERITE & CASTIGURI
 • DUREAZA foarte mult timp pentru a vedea rezultatele
 • Necesitatea de a lua în jos în fiecare oră sau două de 10-15 minute

După analizarea acestui dispozitiv, trebuie să spun că SizeGenetics este cu siguranta un prelungitor durabil, care este fabricat din materiale de înaltă calitate. Sunt impresionat de perfecțiunea cu care a fost creat acest dispozitiv.

Am fost surprins să descopere cât de confortabil este să-l poarte în timpul zilei.

Mă așteptam la o mulțime de clienți de raportare disconfort semnificativ, dar nu am putut găsi nici una. Cu toate acestea, trebuie să se obișnuiască cu senzațiile de întindere mai întâi.

Eu sincer cred că SizeGenetics este unul dintre cele mai bune incluziunilor de pe piata in aceste zile si este cu siguranta merita prețul său. Cu diverse pachete și 6 luni de garanție pentru restituirea banilor nu ai de ce să-ți faci griji.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on – line ACUM »

86/100 : by 443 users
SizeGenetics Review
BUY NOW »