Penomet Penis Pump – előtt és után felülvizsgálata

Home » Review » Penomet » Penomet Penis Pump – előtt és után felülvizsgálata

Penomet Penis Pump - előtt és után felülvizsgálata

Valójában azt a véleményét egy víz alapú szivattyú (Bathmate) Nagyítás tagja minden ember, akkor ezt találtuk Penomet hol lehet egy hatékony  módszer miatt a fogyasztók megemlíteni .

Szóval, ez Penomet szivattyú jobb, mint a Bathmate? A felülvizsgálat magyarázni, melyik a jobb, mert mindkettő a legjobban kedvelt világszerte a pénisz víz-szivattyú.

Mi Penomet ?

Penomet Penis Pump - előtt és után felülvizsgálata

Az utóbbi időben az utóbbi években, a tudósok fejlesztettek a Penomet víz-szivattyú, hogy  biztonságosabb , mint más módszerek szivattyú és meg kell még hatékonyabb is, amely ” légnyomás ” szivattyúk veszélyes lehet, ha, hogy túl nagy nyomást a pénisz kamarák.

Szerint a termék címkéjén, azokat támogatja, hogy ez a pénisz pumpa egy egyedülálló módszer , ahol ez a ” rendkívül hatékony ” rendszer növelni fogja péniszméretét összeadjuk 3 “teljes hüvelyk hosszúságú és 30% -ban heveder.

Megemlítik, hogy Penomet szivattyú kényelmes és 100% -osan biztonságos. Azt is mondták, hogy ez a termék már több ezer általában a  vásárló felhasználók , akik szerzett eredményeket, olvass tovább, hogy megtudja, nyereség .

Szerint Penomet hivatalos honlapján, ez ​​a módszer a szivattyú ” mögött több, mint 2 éve a valós tesztelés “, és valójában felajánlotta, hogy megmutatja bizonyítványok több szervezet , akik tesztelték ezt a minőségi termék.

A gyártó ( UPL DISTRIBUTION, LLC ) székhelye Svájcban, és ez Penomet pénisz pumpa számos díjat nyert ” a legjobb új férfi javítása eszközt 2013-ban “, mivel ez a megoldás, hogy adjunk mérete minden férfi számára.

Ez  tudományosan bizonyított módszer azt állítja, hogy növelje hossz és kerület rövid idő alatt, kevesebb erőfeszítéssel.

Hogyan működik Penomet működik?

Penomet egy “Aquasystem” gyakorolni a pénisz, miközben a fürdő / zuhanyzó és mint minden más pénisz pumpák rendelkezésre, ez egy vákuum készült eszköz , orvosi minőségű szilikon , hogy egy kiváló minőségű termék.

Szóval, hogyan működik?

Annyit kellett volna tennie, hogy adja meg a pénisz belsejében a hengeres cső és szivattyúzni egy kézzel, ahol a víz térfogata növeli a nyomást a merevedési kamrák vér tolul a barlangos testekbe (pénisz kamarák), hogy hozzon létre egy kemény erekció.

A cég szerint az Penomet, ez a víz-szivattyú elősegíti, hogy elérjék állandó ” nyereség legfeljebb 65% -kal gyorsabb “, mint a hagyományos / alap pénisz szivattyúk.

Penomet Penis Pump - előtt és után felülvizsgálata

Kinek az?

Mi a mérete az alfa tag van?

Ha a pénisz még egy átlagos pénisz mérete, amelyet kevesebb, mint 6 “inches majd Penomet azt állítja, hogy ez az én és minden ember, aki nem elégedett a méretük.

Megemlítik, hogy az első hónapban, azt kell elérni ” állandó ” eredménye, ahol az állítások, hogy növelje erekció potencia , segít rögzíteni a görbe pénisz ismert  Peyronie-betegség  , ha ez azt jelenti, ha a pénisz kamarák nem egyenesek miatt nagy százalékban hajlítás ívét.

Ezek a közös, hogy nem csak azt kell szerezni igazi növekedés mérete de a teljes bizalom kell repülni fel a tetőre számos új fejlesztéssel.

Penomet adunk, hogy csökkentse a korai magömlés kérdést, és mi az, engem kérdezel?

Mert azok, akik nem tudják, mikor a férfiak cum gyorsabb, mint rendesen jelenti, amint belépsz egy szexuális kapcsolódnak, akkor engedje, hogy nagyon gyorsan stimulálása nélkül öröm és elégedettség  magad plusz a partnere.

Ez a minőségi víz-szivattyú növeli a szexuális állóképességet , valamint hosszabb szexuális tevékenység, és megemlítik, hogy csökkenti a szexuális impotencia .

Ha én szenvedés, hogy nem tudja elérni a kemény erekció, Penomet legyen a megoldás , hogy szorosabb felálló állami pénisz növeli fel  hüvelyk méretű , a hivatalos honlapján.

Hogyan kell használni?

Ez a gyakorlat eszköz hordozza a nyomás beállítása a rendszer  a képességét, hogy hatékonyan növelje értékeléshez a belső és külső nem sok erőfeszítést, ha a szivattyú.

Penomet államokat, hogy egyszerű és könnyű. Meg kell csak körülbelül 60 másodperc egy pár lépést, hogy indítsa el a edzés .

Mivel a hivatalos honlapján kifejtette, először szeretnék választani a levehető nyomásra gumiharang ahol a teljes készlet jön több környezetben egy összesen 5 lábszárvédő .

Aztán kellene alkalmazni a gumiharangot a henger, töltse meg vízzel , és add meg a péniszre, és azt állítják, hogy “finoman” pumpálni a Penomet néhányszor az induláshoz.

Azt kell, hogy nyugodt és kényelmes, ahol minden esemény során naponta egyszer 5 napig , és csak 15-20 perc a újbóli szivattyúzás közben a fürdő / zuhanyzó vagy azt mondták, tudja használni a saját.

Persze, hogy azt sugallják, hogy indítsa el a kisebb erővel lábszárvédő hozzá nyomást a pénisz kamarák.

Mire végzek egy edzés, azt kell észrevenni, azonnali eredményeket, mint a pénisz kell nézni, és jobban érzi magát, vastagabb és hosszabb . Igen, azt állítják, hogy az első hónapban, azt kell látni állandó méretű eredményeket ezzel a ” tudományosan bizonyított ” módszer.

Kattintson ide, hogy Penomet Online »

Áttekintés felépítése

Penomet lábszárvédő - Penomet pénisz pumpa - előtt és után felülvizsgálata

Előnyök:

 • Harder, Stronger & Bigger erekció
 • Add hüvelyk hosszú hosszabb Méret
 • Fokozza általános bizalmi + önbecsülés
 • Növeli akár 30% -os vastagabb pénisz
 • Lehet választani bármilyen Henger szín I Like
 • Azt állítja, ez teljesen biztonságos – No Side Effects
 • Könnyen használata – Első lépések 60 másodperc
 • Elősegíti, hogy állandó és tényleges eredményei
 • Kit jön 5 lábszárvédő a nyomás-beállítások
 • Csak 15-20 perc 5 nap – Egyszerű
 • Professzionális honlap jobb & Clear Vision
 • Amennyiben valóban megoldja a Peyronie-betegség
 • Növeli a szexuális állóképességet hosszabb időtartam
 • Azt állítja, hogy segítsen megállítani a korai magömlés
 • Tudományosan bizonyított Víz-Pump Method
 • Kiváló minőségű orvosi tisztaságú szilícium – Henger
 • Kiterjed a Lifetime gumiharang csere garancia
 • Segít csökkenteni és Prevent impotenciát
 • Valódi Utána Eredmények találtak – Proof működik
 • Hordoz egy 60 napos pénz-visszafizetési garancia – 100% Risk Free

Hátrányok:

 • A Penomet hivatalos honlapján csak azt mutatja, tanúsítványok , de nem hozott eredményt szerkezet több bizonyíték ellenére, találtunk egy “igazi” a fogyasztók azt állítva, azok eredményeit .
 • A GYIK részben tettek egy nyilatkozatot, mondván; “A visszatérítések kizárja eredeti szállítási és vissza szállítás.”

végső Döntés

Forrásaink szerint, mi volt képes megtalálni egy pár online fórumokon az “igazi” emberek, akik ezt a pénisz-pumpa eszköz és számos előtt és után eredmények ahol valóban hozzáadott ” állandó ” nyereséget.

Azt gondolom Penomet jobb, mint Bathmate?

Nos, Bathmate-nak több piros jelet, mint ez a szivattyú és Penomet hordozza a teljes készlet 5 lábszárvédő  így ha belegondolsz, ez olyan, mint szerzés 5 különböző szivattyúk egy csomagban.

A fogyasztók szerint, egyikük oldalon ” meg tudja mondani a másik minden redőzött “.

Talán Penomet csak 3 $ kevesebb Bathmate pumpa és a felhasználók is mondta, hogy Penomet nem folyadék-visszatartás. Tehát anélkül, hogy sok erőfeszítést pénisz gyakorlatok, Penomet nem az egészet egy nagy sebességgel eredményeket , ahogy látható bizonyítéka.

Személyes meggyőződésem Penomet vízbázisú szivattyú sokkal jobb, mint Bathmate, 3 év garancia, amely ki több szivattyú átnéztük, Penomet kapta a legtöbb pontot , ahol ez volt a legjobb # 1 helyet a Bathmate.

Van kérdése ezt a véleményt? Ha igen, akkor csak hagyja a megjegyzést alább , és azt vissza kell térni hozzád egy rövid ideig.

Kattintson ide, hogy Penomet Online »

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

54/100 : by 135 users
Penomet Review
BUY NOW »