Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion

Home » Review » MaleExtra » Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion

Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektionManliga förbättring behöver inte komma med allvarliga biverkningar. Vi har alla hört historier vi helst skulle vilja glömma: ett misslyckat operation lämnar några stackars kille halta för resten av sitt liv.

Det finns också skräckhistorier om uppblåsthet, illamående, magont, kräkningar och otaliga andra biverkningar från att ta förbättringspiller. Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion.

Men efter ogräsrensning igenom alla de produkter som inte fungerar, hittar du en handfull av de som faktiskt kommer att ge dig en större erektion, och de kommer att lägga till tjocklek till din penis, alltför.

Manliga Extra verk – det fungerade bra för mig – och det finns otaliga andra som har bjudet Man Extra som hjälper deras medlem växa.

Manliga Extra Resultat

Ofta kallas de  över disk Viagra , har dessa manliga förbättring piller arbetat underverk för över 150.000 människor som har provat dem. Och du vet att det finns så många fler som är ovilliga att låta världen veta att de ville ha en hårdare, mer långvariga erektion.

Män som är mindre inte vill låta omvärlden veta om deras problem – storleken är en del av en mans stolthet.

En ledande och först produkt, dessa piller arbeta för att:

 • Fyll ollonet med mer blod
 • Producera hårdare erektioner
 • Öka storleken på din penis

Vi kommer att tala om alla de ingredienser snart, men låt oss se vad du kan förvänta sig och när .

klicka här för att beställa Maleextra Online »

Hur mycket kommer min Penis växa?

Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion

Tänk på att denna produkt påstår sig ge en hårdare erektion, men också skryta penis tillväxt.

Bara föreställa sig hur mycket mer du kan tillfredsställa din partner om din penis var:

 • 0,8 “- 2,6” längre

För många män är 2,6 “tillväxt 50% mer penetration längd. Detta betyder att du kommer att kunna träffa henne G-spot med större lätthet, vilket leder till intensiva orgasmer och roligare i sovrummet.

Och när du tar av dig byxorna, kommer det att vara klart vem som är i centrum för uppmärksamheten i rummet.

Hur lång tid tar det för Man Extra att arbeta?

Män notera att de börjar märka en hårdare erektion efter bara några veckors användning. Omfattande studier har gjorts av skaparna av Male Extra som visar när de bästa resultaten upplevt:

 • 3 månader : 0,8 “tillväxt
 • 4 månader : 1,1 “tillväxt
 • 5 månader : 1,6 “tillväxt
 • 6 månader : 2.6 “tillväxt

Som du ser i diagrammet ovan, resultaten förstärka längre du tar dessa piller. Jag har inte sett någon skryter mycket mer tillväxt än vad som anges ovan, men du kan inte förvänta sig mirakel heller.

Mer tillväxt och du kan spela baseboll med din nya bat.

För mitt test var resultaten nästan i nivå med genomsnittet, där jag slutade med 2 “+ tillväxt.

Jag har inte rutinmässigt mäta storleken på min penis att veta den exakta tillväxt över tiden.

klicka här för att beställa Maleextra Online »

Och när du använder Man Extra, måste du ta tre tabletter per dag. Det rekommenderas att du tar dessa piller med en större måltid för att hjälpa till med matsmältningen. Många människor upplever magbesvär när man tar piller, men även när man tar dessa på en tom mage, det gjorde jag inte upplever något obehag.

Det finns dock en liten nackdel till Male Extra.

De potenta ingredienserna är vad som kommer att orsaka mer blod som skall tvingas in i penis för att möjliggöra en större, fylligare erektion. Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion. När du slutar ta dessa piller, förlorar du den förbättrade sexlust (du kommer att vara som en tiger i sängen) och du förlorar längd också.

Tillverkaren säger inte detta, men jag höll över en tum av tillväxt även efter att jag slutat ta piller.

Hur Man Extra Works

Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion

Detta är det bästa receptfria male enhancement piller jag har haft nöjet att försöka så långt. När du vill lägga tillväxt eller bara en hårdare erektion, är Maleextra valet för dig. Men att veta hur det fungerar kommer att ge dig en klarare bild av varför dessa piller fungerar.

Grundläggande manliga förbättring piller 101 berättar att piller är bara så bra som de ingredienser som de är består av.

Och ingredienserna kan alla utredas ytterligare så att du kan kontrollera sina fördelar.

Ingridienserna är:

 • L-arginin HCL : En kraftfull ingrediens som har visat sig hjälpa män med erektil dysfunktion. Studier visar att 37% av män med ED upplever positiva resultat med denna ingrediens på bara en månad. Packad med 600 mg av denna aminosyra, är detta den ingrediens som omvandlas till kväveoxid, och förbättrar erektion och sexuell förbättring.
 • GRANATÄPPLE 40% ellagsyra : En rik antioxidant som ökar blodcirkulationen, vilket gör att din penis att fylla med mer blod. När du tar dessa piller dagligen, studier visar en ökning med 17% av blodflödet i så lite som 90 dagar (höger när resultaten börjar förstärka).
 • MSM : En ingrediens som också stöder blodflödet, vävnad och celltillväxt. MSM stödjer ny penis celltillväxt och tillåter dig att ha fastare och starkare erektioner.
 • L-metionin : annan aminosyra som är kopplad till klimax kontroll. När nivåerna är för höga, kommer en person i förtid ejakulerar. Denna ingrediens sänker histaminnivåer, vilket gör att du kan hålla längre i sängen och förhindrar den fruktade för tidig utlösning.
 • ZINC : En ingrediens finns i många livsmedel. Zink spelar faktiskt en roll i produktionen av testosteron. Studier visar att låg zink orsakar en mans testosteronnivåer att falla så mycket som 75% under en 20-veckorsperiod. Om du är brist på zink, lider din libido, så att du måste vara mindre intresserad av sex.
 • Cordyceps : kinesisk medicin har använt denna ingrediens som en naturlig afrodisiakum i tusentals år. Studier pekar på denna svamp ökar en persons sexlust och funktion.
 • Niacin : Vanligen kallad vitamin B3, ökar denna ingrediens blodflödet genom avkoppling och utvidgning av blodkärl. Detta har visat sig vara en viktig ingrediens i erektil dysfunktion piller – och det är bra för din libido, förtroende och erektion hårdhet.

När du tar dessa piller, är blodflödet till penis främjas och ökat. Erektioner kan hållas längre, och MSM hjälper vävnad tillväxt och reparation, så att din penis växer över tiden. Med en förstärkt libido, kommer du att kunna tillfredsställa din partner och vinna förtroende i sängen som du alltid önskar att du hade.

Male Extra recensioner av kunder

Om du någonsin har provat andra manliga förbättring piller (inte ens får mig började med Extenze biverkningar), du vet att om de verkligen fungerar, kommer kunderna inte har problem skryter om dem.

Vad andra säger om Male Extra?

 • Slutligen, en helhetssyn på manliga förbättring.
 • Jag har gick från 5,8 “till över 7” i längd i 4 månader.
 • Jag har aldrig hört henne stöna så högt – det fungerar.
 • Resultaten talar för sig själva: 2 “tillväxt på drygt 7 månader.
 • Jag känner att jag är tillbaka i high school – min libido är genom taket.

Den bästa delen?

Biverkningar från Male Extra är aldrig svår. De flesta människor aldrig upplever några biverkningar alls. Denna brist på biverkningar är ett direkt resultat av de ingredienser som ingår i Male Extra:

 • Inga kemikalier eller läkemedel som ingår
 • Alla naturliga ingredienser möjliggöra verkliga resultat
 • Holistic metoder möjliggör en naturlig ökning i längd

Och om du inte ser resultat som jag vet att du kommer, det finns en 60-dagars pengarna tillbaka garanti.

Ingen erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti om deras produkt verkligen fungerar. Detta är en nivå av förtroende som många företag aldrig kan erbjuda.

Det enda du behöver betala för är returfrakten.

Inget krångel, ingen risk och inga frågor – som är en orubblig garanti.

När jag beställde, det sista jag ville var för min significant other att veta att jag försökte öka storleken på min erektion – det är en stolthet sak – och jag gillar min integritet. Jag blev chockad när en vanlig brun låda skickades till min dörr. Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion. Om inte någon annan öppnar lådan, kommer de aldrig att veta att du har beställt manliga förbättring piller.

Män i alla åldrar kan använda Maleextra utan att behöva oroa hårda biverkningar.

Den enda gången som du inte bör ta denna förbättring piller är om du har hälsofrågor eller du är på andra läkemedel. Människor som lider av blodtrycksproblem eller hjärtsjukdomar får inte göra bra med manliga förbättring piller som syftar till att öka blodflödet till penis.

Om du har ett medicinskt tillstånd, men du vill rådgöra med din läkare innan du tar något tillskott eller ytterligare läkemedel.

Men för 99% av användarna, det enda du behöver frukta är att se bevisade resultat och vara en tiger i sängen. Resultat och recensioner från användare talar för sig själva Manliga Extra verk.

Maleextra Rabatterbjudanden

Maleextra Sista erbjudanden Pris Köp på nätet
1 flaska (1 månad Supply) $ 64,95 köp »
3 flaskor (3 månader Supply) (+ 1 månad Supply Free ) + Pro Erektion Gel gratis $ 197,95 köp »
4 flaskor (4 månader Supply) (+ 2 Månad leverans Free ) + 2 Pro Erektion Gel gratis $ 249,90 köp »

Man Extra Review 2017: få större, hårdare och mer intensiv erektion
Klicka här för att börja på din resa till 2,6 “penis tillväxt nu »

Experienced Nutritionist with a demonstrated history of working in the health wellness and fitness industry. Skilled in Nutrition Education, Nutrition Consultation, Diet Planning, Food & Beverage, Content Creation and Public Speaking. Strong healthcare services professional with a Bachelor Degree in Nutrition from Universitas Indonesia (UI).

90/100 : by 270 users
MaleExtra Review
BUY NOW »