Hunter Supliment Pack opinie – BlackWolf Supliment antrenament pentru bărbați

Home » Review » Blackwolf » Hunter Supliment Pack opinie – BlackWolf Supliment antrenament pentru bărbați

Last Updated on

O scurtă introducere

Negru Wolf Hunter Pack Review - Cel mai bun antrenament pentru bărbați Stacks

Blackwolf antrenament Hunter Pack este un supliment stivă conceput pentru a vă ajuta să câștige mai mult musculare. Aceasta companie este unic prin faptul că acestea oferă stive de supliment, spre deosebire de produse unice. Un teanc este doar un alt nume dat unui grup de suplimente vândute împreună.

Unul dintre stive care Blackwolf face este cunoscut sub numele de Hunter Pack. Hunter Pachetul vine cu trei suplimente diferite, câte unul pentru fiecare etapă de antrenament. Hunter Pachetul include o pre-antrenament, intra-antrenament, și supliment post-antrenament. În continuare, să aruncăm o privire mai atentă la fiecare supliment în această stivă.

Ce Suplimentele sunt în antrenament Blackwolf Hunter Pack?

Cele trei suplimente este această stivă sunt Track, Hunt, și elimina. Trebuie să dau credit pentru această companie pentru a crea rece de sondare nume supliment. Aceste suplimente sunt umplute cu ingrediente făcute pentru a vă oferi mai multe musculare. Fiecare supliment în această stivă oferă moduri unice de a vă oferi corpul pe care doriți.

Track – Beneficiu cheie: Energie și Focus intens

Track este suplimentul preworkout în Hunter Pack. Acest supliment contine peste 15 ingrediente benefice folosite pentru a vă ajuta să obțineți cele mai multe dintre antrenamentele.

Track conține zinc , care este cunoscut pentru a ajuta la ajutor în sinteza proteinelor. Sinteza proteinelor crescută înseamnă mai multe proteine se duce la construirea muschii , in loc de stomac.

Acest supliment conține , de asemenea , Coenzima Q10 , care ajută la creșterea masei musculare și reduce oboseala generală.

Veți găsi tiamină în acest supliment , care este benefic pentru creșterea energiei. Tiamina transforma carbohidratii in energie , ceea ce face acest ingredient mare pentru pierderea de grăsime.

Track contine 3,5 grame de creatina, un ingredient care creste masa musculara . Un studiu a constatat ca creste puterea de 46% au fost raportate după utilizarea în mod regulat creatina.

Track este un supliment preworkout cu o listă de ingrediente uimitoare. Veți dori să utilizați acest supliment aproximativ 30 de minute înainte de a începe un antrenament. Track este făcută într-o aroma boabe de vară, care are un gust minunat și se amestecă ușor.

Hunt – cheie Beneficiu: Boost Mega Endurance ansamblu

Hunt este suplimentul intra-antrenament în Hunter Pack. Scopul principal al acestui supliment este de a creste rezistenta ta. Un element-cheie al masei musculare câștigă este de lucru pentru suficient timp. Multe transpalete noi (și chiar unele cu experiență) pur și simplu nu fac antrenament suficient de mult timp pentru a vedea creșteri masive ale masei musculare.

Acest supliment este umplut cu aminoacizi benefice incluzând L-carnitina, L-leucină, L-valina și izoleucina. Multe studii au descoperit ca suplimentele de aminoacizi crește mărimea și puterea mușchilor.

Carnitina este demonstrat de a reduce acumularea de acid lactic în mușchi. Acidul lactic este ceea ce te face să obosească în cele din urmă și a stabilit în jos greutățile. Reducerea acidului lactic va ofera o rezistenta mai buna la bustul prin înregistrări de ridicare vechi.

Aminoacizii sunt esențiale pentru creșterea în cresterea masei musculare prin cresterea rezistenta musculara. Hunt este un supliment umplut cu aminoacizi benefice. Dacă nu sunteți mulțumit cu antrenamentele actuale, Hunt va schimba asta pentru tine.

Eliminarea – Beneficiu cheie: Câștigurile musculare mai rapide

Eliminarea este suplimentul finală din această stivă și este făcut să fie luate după un antrenament. Scopul principal al acestui supliment este de a asigura o creștere musculară crescută și timpul de recuperare mai rapid.

Eliminarea conține proteine ​​din zer, care este esențială pentru construirea musculare. Proteinele sunt frecvent intalnite in alimentele pe care le mancam. Cu toate acestea, mulți halterofili nu sunt suficient de proteine, veți dori să aibă ca obiectiv un gram per greutate corporală pentru a începe mărirea de volum în sus.

Există aminoacizi suplimentari în elimina care ajuta pentru a aduce cresterea masei musculare suplimentare. Elimină de asemenea conține potasiu, calciu si vitamina C. Potasiul este un ingredient bine cunoscut pentru a ajuta sportivii recupera în timpul unui antrenament. Calciul vă oferă cu oase mai sănătoase și mai puternice.

Eliminarea va ajuta să recupereze mai rapid și de a promova creșterea crescut musculare. Nu fii acel mic halterofil care nu crede post-antrenament nutriție este important. Bea Elimină și să se pregătească pentru a cumpăra tricouri mai mari pentru noul dvs. musculare, aveți de gând să nevoie de ele!

Unde pot găsi această stivă?

BlackWolf Pentru bărbați [Hunter Pack] Stiva de antrenament de top pentru bărbați în 2017!

Această stivă este disponibil numai prin intermediul site – ul oficial al Blackwolf, care poate ajunge la făcând clic pe link – ul de mai jos. Ai lucruri în plus minunat atunci când comandați inclusiv un agitator foarte cool Blackwolf. Un shaker liber este una care o mulțime de halterofili folosesc pentru băuturi lor supliment. Paharul agitator funcționează foarte bine pentru amestecarea acestor băuturi. Am văzut cupe de scuturare similare vinde pentru aproximativ 15 $ , astfel obtinerea unul nou gratuit este un bonus frumos.

În plus față de agitator liber, veți obține , de asemenea , cinci ghiduri de antrenament gratuite . Ghidurile incluse gratuit sunt completate cu informații concepute pentru a vă obține în cea mai bună formă posibilă. Fiecare ghid acoperă o anumită parte a fitness , inclusiv nutriție, programe de antrenament, suplimente, si multe altele. Am văzut oameni încearcă să vândă ghiduri similare pentru sus de 50 $.

Dacă ar fi să adăugați totul separat, v – ar petrece un pic mai mult de 150 $. Prețul actual al Hunter Pack este de aproximativ 80 $ care este ca obtinerea de 50% în comparație cu cumpărarea totul separat .

Argumente pro şi contra

Pro:

  • Trei suplimente făcute pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune de antrenament
  • Umplute cu ingrediente care sunt susținute de cercetare științifică
  • cresterea masei musculare a crescut, pierderea de grăsime, de energie, si rezistenta
  • Produsele sunt făcute să bea, nu pastile sau injectabilelor periculoase

Contra:

  • Produsele sunt disponibile numai la un singur site, ceea ce face dificil pentru consumatori în numerar numai
  • Uneori, deficit se poate produce, în cazul în care comanda rapid în stoc.

Cuvântul final pe Blackwolf antrenament Hunter Pack:

În multe cazuri, obtinerea muschii pe care doriți este doar o chestiune de a găsi dreptul de suplimente. Hunter Pack combină cele mai bune musculare construirea și recuperare ingrediente într – o singură stivă. Cele trei suplimente în această stivă funcționează bine pentru fiecare zonă a unui antrenament, before, în timpul și după etape. Hunter Pack vă economisește o mulțime de timp și bani , care s – ar fi petrecut găsirea unui grup de suplimente care au venit aproape de ceea ce prevede Blackwolf. Am foarte recomanda antrenament Blackwolf Hunter Pack pentru bărbați care doresc rezultate serioase antrenament .

BlackWolf antrenament Review - Suplimentele antrenament puternic 2017 BlackWolf antrenament Supliment opinie |  Functioneaza Serios?  Blackwolf Opinii Workout Supliment, preț și Free Trial

68/100 : by 93 users
Blackwolf Review
BUY NOW »
Posted by / September 27, 2017