Crazy Bulk povečanje prostornine Stack Pregled – Neverjetno rast mišic

Home » Review » Bulking » Crazy Bulk povečanje prostornine Stack Pregled – Neverjetno rast mišic

Last Updated on

Quick Uvod

Crazy Bulk povečanje prostornine Stack Pregled - Najhitrejši način za pridobivanje mišične mase

Pri tem pregledu, bomo govorili o polnilne dimnika, ki je narejen s Crazy razsutem stanju. Kot veste, kup je druga beseda za skupino dodatkov. Obstajajo štiri ločene dopolnila v tem kupu, vsak s svojo lastno edinstveno koristi, da bomo šli v v samo sekundo. Če iščete za varnejše dodatkov, ste prišli na pravo pregleda.

Sem bil že tono zahtev za mene, da pregledujejo ta sklad, tako da sem mislil, da bi šel naprej in to, da je za vas. Going bolj poglobljeno, bomo šli čez: kaj vsak dodatek ne, moji rezultati s tem kup, kje je, in najboljše mesto, da bi dobili ta kup! Pa začnimo stvari!

Katere so štiri dopolnila v tem Stack?

CrazyBulk za povečanje prostornine Stack - Celovit pregled

Štiri dopolnila, ki so na kupu, so: Testo Max, D-Bal, Trenerol in Decaduro. Če ne vidite hitre dobičke mišice, ta sklad ima vse, kar bi potrebovali, da se določi, da je. Vsak dodatek ima svoj način, da se bo v velikem obsegu vas in ste dobili hitrejše rezultate vadbe. Zdaj pa pobliže pogledamo vsak dodatek v tem kupu pokazati ti štirje izdelki delujejo tako dobro skupaj.

Testo Max – Ključna prednost: Zmogljiva moč Booster

testo max polnilno pregled dimnika

Testo Max je tisto, kar je splošno znano kot testosterona ojačevalca. Obstaja veliko različnih koristi, ki prihajajo z uporabo dejanske dober pospeševalec testosterona dodatek. Dvig količino testosterona, ki ste jih bo pomagal pridobiti mišice hitreje .

Bolj pozitivno razpoloženje, povečana energija, in celo povečanje libida so le nekatere od stvari, ki jih lahko pričakujemo, da uživajo, medtem ko uporabljate testo Maks. Tudi če ne trpijo zaradi morebitnih težav, povezanih libido, bo to še vedno vam nekaj divje noči, da ne boste pozabili, vem, da je moja punca užival, bi me ubila, če bi vedela, sem dejal, da je, ampak je res !

D-Bal – Key Prednosti: Hitro Povečanja pridobivanje mišic

d-BAL polnilnih pregled dimnika

Narejen ponovitev eden najboljših izdelkov za povečanje mišične mase doslej, ni čudno, zakaj D-Bal je zvezda tega dimnika. D-Bal pomaga, da boste imeli več moči , če dviganje uteži, ne želiš več moči? Skozi dodajanjem več dušika v mišice, lahko res pridobijo nekaj večje mišice, skupaj s sintezo beljakovin, ki bodo napolnili več beljakovin v mišicah iz hrane, ki jo jemo.

V približno dveh tednih v uporabo tega kup, sem bil sposoben:

 • dodamo 50 £ na moje deadlifts
 • dodamo 35 £ na moji klopi tiska
 • dodamo 20 £ na moje biceps kodre / razširitve tricep

Nekako si mislim tega dodatka kot goljufija kode za moje treninge, da mi dvigne težjih uteži hitreje , ne da bi morali čakati mesece za dvig več, kot sem običajno. Sem samo omeniti tiste posebne številke sem, ker sem res mislil, da je D-Bal glavni dejavnik za mojo moč dobičkov.

Trenorol (prej TBal 75) – Ključna prednost: Črpalke Up Muscle Velikost

Opomba urednika: Trenorol je novo ime tega dodatka, da se ne bo več imenovana T-Bal 75.

Ali ste se kdaj vprašali, kako največji moški in ženske v telovadnici to storiti? Ste tam vsak teden, s čimer pri delu in še vedno ne dohajajo. Velik razlog za to je, ker so tako prepričani, da so njihove mišice se popraviti hitro. Vidiš, ko si dvigovali uteži, ki ga dejansko dajanje drobne solze v mišicah.

Kot so raztrgana teh mišičnih tkiv, je, kaj storiti, zunaj prostora teže, ki vodi k realni rasti mišic. Problem je, da večina ne mislim, da bolje popraviti svoje mišice in se osredotočajo le na to, kdo lahko klopi več, veliko napako. Plus, hitreje mišice zdraviti, hitreje lahko greš dvigalo, da vaše mišice rastejo hitreje, kar je tisto, kar Trenorol vam pomaga narediti.

Ponavadi, bolečina me vodi navzdol in iz telovadnici za nekaj dni, ki je izgubljen čas in da ni nič slabše kot to, če si res želijo, da bi dobili velik. Moj čas okrevanja močno povečal, medtem ko uporabljate Trenorol. Prav tako sem opazil, da bi bilo veliko manj, ko vadba mišične bolečine , medtem ko uporabljate ta dodatek, deluje hitro.

Decaduro – Ključna prednost: Poveča vzdržljivost

decaduro polnilno pregled dimnika

Torej, imamo povečali moč in mišični velikosti kaj pa vzdržljivost? Konec koncev, kaj je dobro nove dobičke moč in večje mišice, če nimate kaj da bo, da vas bo več? Decaduro se na vam več vzdržljivosti, ki je ključni dejavnik za pridobivanje boljše telo .

Delo, da bi dobili več rdečih krvnih celic, sem se počutil kot superheroj, ko sem telovaditi. Bilo je noro, teža, da sem komaj dvigniti trikrat, sem se gibljejo osem do deset krat. Bodite prepričani, da zaloge na to eno, če ne koli kardio z uteži, kot je Decaduro super za izgubo maščobe .

Priporočila za odmerjanje:

Nori Bulk grupiranja kup dodatkov, ki pomagajo graditi mišice hitreje naj bi bilo treba vsak dan, ali ne delate ven. Vzemite eno tableto vsak dodatek dva do trikrat na dan , po možnosti s hrano. Te naravne pravne rast mišic dopolnila je treba tik pred (30-45 minut) telovaditi.

Ali polnilo sklad res deluje?

sredstva za povečanje prostornine kup prej po pregledu

Odgovor je pritrdilen! Če vlak in se boril z pridobivanje mišične mase v preteklosti bo CrazyBulk polnilo sklad pomagal paket za mišice. Nekateri ljudje trdijo, da je izdelek prevara, resnica je, da so anabolični steroidi. Videl sem toliko fantov, ki uporabljajo steroide in ne uspe pridobiti mišice. Ne jemljite našo besedo za to spletno Uradni CrazyBulk ima veliko naših strank od ljudi, ki so uporabljali izdelke z velikim uspehom.

CrazyBulk grupiranja kup Mnenja strank

 • “Ta izdelek je bil super, ko so me prijatelji vprašali, kaj delam v razsutem stanju, sem samo da jim sporoči, da bo na prehranjevanje, CrazyBulk je moja najbolj varovana skrivnost” – Chris Tapia
 • “Sem si vzel steroide v preteklosti, ampak na žalost moje telo ne more vzeti več, je noro razsutega polnilo kup mi je druga najboljša stvar, da anaboličnih steroidov” – Alex S.
 • “Resnično najboljši polnilo sem izvedel, sem samo želel sem vedel o tem prej” – Armand Checkoway
 • “Izdelek prinaša excatly kaj piše” – Allen Davies
 • “Sem se boril z poskuša pridobiti mišice za let, sem se potrudil skoraj averything, kreatin, sirotkine beljakovine, in prohormones, doslej CrazyBulk bil izdelek, ki mi je dal najboljše rezultate.” – Marco Perez

Kje lahko najdem te Stack? (In Save $ 50 off na drobno)

Kot sem že omenil, je ta sklad je na voljo izključno prek spletne strani Crazy razsutem stanju. Če ne boste dobili to kup, boste prihranili denar, v primerjavi z nakupom vsak dodatek posebej. Sem poceni oseba in vedno radi varčevanje denarja, ko sem lahko.

Sem dal skupaj malo razčlenitev, ki prikazuje , koliko denarja boste prihranili dobili kup namesto vsakega dodatka sami, v nadaljevanju:

Decaduro: $ 61.99

Trenorol: $ 61.99

D-Bal: $ 59.99

Testo-Max: $ 59.99

SKUPAJ (ko je kupil ločeno): $ 243,96

Nakup grupiranja kup (ki ima vse štiri od teh dopolnil v njem), je tako manj, samo stane $ 179,99, ki vam prihrani približno 64 $ . Crazy Bulk ima tudi kupi dva, dobil eno brezplačno posebna vedno dogaja, super za razdelitev stroškov med par telovadnice prijatelji.

Dobrim in slabim

Dobro:

 • Pridobivanje 25 kilogramov v enem mesecu in pol, največ od tega čiste mišične mase.
 • povečanje libida in razpoloženje se počutim odlično.
 • Stack je sestavljen iz kapsul, tako da je hitro in enostavno sprejeti.

The Bad:

 • Ta sklad je na voljo samo na spletu, ki je ni veliko za tiste, ki želijo uporabljati denar, da bi ga dobili.
 • Ker je na voljo le eno spletno stran, lahko pride čas, da se razprodani.

Zadnjo besedo o Crazy Bulk povečanje prostornine Stack

Delajo kot vsi ostali pa zanič. Moraš čakati mesece, da vidim pravega napredka in da je trdo delo. Če želite pospešiti čas, da res ima, da bi dobili velik, bi priporočal uporabo tega svežnja. Nisem imel nobenih stranskih učinkov, medtem ko poskuša ta kup ven, ki je bil super. To ni najcenejši način v svetu, za izgradnjo mišic, vendar pa bi bilo zelo dobro najlažji in najhitrejši, pripraviti, da je presenečen.

61/100 : by 114 users
Bulking Review
BUY NOW »