Bathmate Review – Bathmate Hydromax Ajándék szettek és Bathmate tartozékok és alkatrészek

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Bathmate Hydromax Ajándék szettek és Bathmate tartozékok és alkatrészek

Bathmate Hydromax Ajándék szettek – Mit tartalmaz

A Bathmate Ajándék készletei is mindent meg kell kezdeni szivattyútelep az új Hydromax szivattyút. A készlet inkább egy ajándék magadnak, nem tudom elképzelni, ajándékozás ez karácsonykor / Nyaralás ideje egy barátjának hacsak két nagyon szoros.

Az ajándék-készletek csak akkor állnak rendelkezésre az új Hydromax sorozat szivattyúk, ha szeretné, hogy a további extrák a Góliát vagy Hercules akkor így jártál.

* Itt egy pillantást, amit kapsz az ajándék meg- Majd lebontják az érték.

Bathmate-Hydromax-ajándék

Mit tartalmaz a szett:

 • Hydromax X30 / X40 Hydropump (159,90 $)
 • Bathmate zuhany öv (30,53 $)
 • Bathmate Bag (48,00 $)
 • Bathamte óvszerek (??. ??)
 • Bathmate Lube (100) (15.23)
 • Bathmate Törölköző (z w / BAG)
 • Bathmate tisztítókefe (15,28 $)
 • Bathmate USB Stick (22,47 $)

Teljes költsége külön-külön megvásárolt: 276,18 $ Ajándék Set Pack Költség: 240,00 $

A szett megrendelhető akár a x30 vagy x40 szivattyú, szép kínálnak, hogy a férfiak minden méretben inkább úgy csomagolják, hogy csak egy méret. A készletek állnak rendelkezésre RED , BLUE és CLEAR .

 • A zuhanyzó heveder alapvető, és ha rendel egy Bathmate pumpa, mint az első, a második, vagy a 100. szivattyú akkor lesz szüksége a zuhany szíj. Enélkül akkor nehezen használja állva a zuhany alatt. Tehát vásárolni ezt a tartozékot is, ha nem megy az egész ajándék szett.
 • A táska csak egy tároló zsák tartani az egész készletet, hogy nem feltétlenül szükséges, de a szép, hogy tartsa az összes dolog az egyik területen. Szép és szervezett, hogy hogyan szeretem tartani a dolgokat, így én nagyon jól használják ezt a táskát.
 • Bathmate márkás óvszer lehet használni belül a pénisz pumpa, hogy minimalizálja a vízvisszatartás, ha később szivattyúzni egy sokkal nagyobb szívás és hosszabb ideig. Sokan vásárolnak rendszeresen márka óvszert erre is, hogy a munka nagy – Bathmate csak úgy döntött, hogy dobja a mindent, amire szüksége van.
 • Víz alapú síkosító – az egyetlen ilyen a használni kívánt bármely hydropump. Elborít le könnyen, nem hagy foltokat, és az egyik több sima kenőanyagok.
 • A törölköző csak egy törülközőt haha, de újra akarták tartalmazzák mindazt, amire egy új felhasználónak szüksége lesz egy teljes csomagot.
 • Ezek tisztító kefe valójában egy nagyon kickass eszköz tartani a cső keres új. Meg alapvetően egy konyha súroló, de puha habszivacs helyett a sörték a szokásos mosó. Én ezt egy csomó, a szép durable- de nem igazán szükséges, ha nem bánod, vesz egy kis időt, hogy tisztítsa meg a csövet. Ez hasonlít az tisztítására mély pohár, így lehet, hogy a fájdalom nem az eszköz.
 • Az USB Stick adunk, mint a bónusz, és fel lehet használni, mint egy személyes rejtjük a haladás képeket. Ez egy kulcs-lánc horog rajta, így tartani veletek mindenkor, és ha hozzáértő egyáltalán akkor PW megvéd fájlokat, mint én.

A Hydromax szivattyúk a legjobb minőségű szivattyúk elérhető. Nézz körül, mi van még ott, és próbálja megtalálni bármit, ami úgy néz ki, ez a hűvös, egy forgatható rendszer, egy nagy garancia, és bizonyított, hogy kép a pénisz a hosszú távú használatra.

A Bathmate vízbázisú szivattyúk (hydropumps) között;

 • 250% -kal hatékonyabb, mint a levegő szivattyúk
 • Van egy 95% -os sikerességi ráta
 • Növeli a pénisz hossza és kerülete azonnali látható

Kattintson ide, hogy Bathmate Hydromax ajándék szett »

Bathmate tartozékok és cserealkatrészek

Bathmate-kiegészítőkA Bathmate egy széles választéka kiegészítők használni a szivattyúk, a tisztító kellékek a vibráló péniszgyűrű, hogy segít fenntartani az erekció közben szivattyúzás. Itt van egy lista az összes tartozék kínált a Bathmate vonal szivattyúk. A korongok és utazási táskák a régebbi stílusú szivattyúk (nem Hydromax sorozat).

A tisztító szett:

A tisztító készlet tartalmaz egy kefét speciálisan tervezték, hogy illeszkedjen a cső belsejében, és tisztítsa meg szappannal maradékot körül a belső szelep a tetején. Ez egy szivacs fejet a karcolások elkerülése érdekében. Meg is jön a két törölköző, egy hordtáska, hogy tartsa a Bathmate és a csere fej az ecset.

Goliath Travel Bag:

A vízálló utazótáska tervezett Bathmate Goliath. Ez cipzáras, és félig kemény héjú a szavakkal ULTRAMAX dombornyomott a tetején. Szép az esetben javasolt, ha a saját Góliátot. kapszula-bag

Tisztítás Brush & Szivacs fejek:

Ugyanez tisztító kefe tisztító készlet fent, de a két csere szivacs fejet. Ha szüksége van egy csere ez nem áll rendelkezésre, egy jó eszköz tartása a pénisz pumpa tiszta használata nélkül nehezebb kefék ételeket.

Goliath komfort-töltés:

Ezek a kényelmes pad csere. Van egy az aktuális Goliath vagy Hercules modell Bathmate. A tett habszivacs, és segíti az kényelmesebb szivattyúzás, ha a régebbi stílusú gumiharang (pre-Hydromax). A szett három.

Hercules Travel Bag:

Ugyanez a vízálló stílus táska a Hercules. Ugyan az a stílus, cipzáras, és ugyanaz a lenyomata ULTRAMAX. Ezekhez Hercules modell.

Zuhany Szíj:

A zuhany heveder szükséges a Bathmate (minden modell) állva a zuhany alatt. Tulajdonít a szelep területen, és átöleli a nyakát a felhasználó. A kényelmes és strapabíró anyagból.

Pleasure Rings: csere-Bathmate-pad

Vibráló öröm gyűrűk, hogy segítse a véráramlást és erekció közben a pumpa segítségével.

Hercules Comfort Pads:

Csere habszivacs párna régi gumi gumiharangot a Hercules. 3. egy csomagban.

Mérőeszköz:

A mozgatható vonalzó nyomon követni a fejlődést, miközben szivattyúzás. Egy hasznos eszköz, de lehet helyettesíteni a rendszeres uralkodó a boltban. Ezeket külön a Bathmate pumpa, de ezek ajándékcsomagok rendelkezésre, melyek egy jobb üzlet a pumpa, egy csomó kiegészítők.

Minden egyes részek szállított Egyesült Királyság együtt Bathmate. Bár ezek az eszközök kiváló, és akkor valószínűleg szükség korongok – Tisztítókefével teljesen opcionális. Akkor kövesse ezt a szegény mans tisztítási útmutató , hogy tartsa a szivattyút keres, és működik, mint az új, ha pántos készpénz. Ellenkező esetben, akkor látogasson el a kiegészítők tárolására és bolt közül pótalkatrészek amire szüksége van.

Kattintson ide, hogy Bathmate kiegészítők »

Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.

71/100 : by 213 users
BathMate Review
FLASH SALE 20% OFF »