Моята VigRX Plus преглед и резултати

Home » Review » Vigrx » Моята VigRX Plus преглед и резултати

Преглед Резюме:

Най-накрая да напиша резюме на преглед след употреба на моя 6 месец доставка на VigRX Plus и трябва да кажа, че резултатите са невероятни. Аз спечелих повече от 1 инч в дължина на пениса и около 0,7 инча в обиколка и аз сега се твърд рок ерекция. Не можех да бъда по-щастлив с резултатите (приятелката ми може в действителност да бъде още по-щастлив!). Единственият страничен ефект имах беше няколко дребни главоболия, но те изчезнаха с чаша вода.

Моите резултати след 6 месеца:

  • дължина на пениса: 1.2 инчов!
  • Пенис обиколка: 0.7 инчов!
  • Изграждане проблем: няма!
  • Сексуалното желание се е увеличил.
  • По-интензивни оргазми.

Препоръчвам VigRX Plus за мъже, които се нуждаят от помощ с получаване и поддържане на твърд рок ерекция и или се нуждаят от малко повече размер по-долу. Уверете се, че купуват от оторизиран дилър (Да не се купуват от Amazon или E-Bay те са 9 от 10 пъти фалшиви хапчета).

24ти януари, 2016 – Актуализиран преглед след 6 месеца:

vigrx_plus

Аз най-накрая намери време, за да напишете коментар, след като се използва VigRX Plus в продължение на 6 месеца. Придобих много по време на 6-те месеца, както по отношение на пениса печалби и по отношение на знания за самия продукт. Това води до първия въпрос, че може би искате да знаете, какво е и какво може да го направи за мен?

Какво е VigRX Plus?

Той е един от най-популярните хапчета пениса аксесоар Към момента (2016 г.), хапчетата са около от 2001 г., но са имали 3 основни актуализации в последните 10 години. Фактът, че хапчето се подобряват постоянно играе основна роля в популярността му. Той е успял да остане пред конкуренцията и остава един от най-добрите хапчета, може да получите ръцете си върху.

VigRX Plus ползи?

  • Повишена дължина на пениса
  • Повишена пенис обиколка
  • Повишена притока на кръв към пениса
  • По-силни ерекции
  • По-продължителната ерекция
  • Способността да продължи по-дълго
  • Повишено либидо

Това се основава на средния потребител – Някои може да видите по-добри резултати на някои по-лошо.

Работи ли VigRX Plus?

Краткият отговор на този е ” ДА “, повечето хора ще се възползват от тях. Но някои хора просто не се възползват от хапчетата, това има нещо общо с начина, по който съставките реагират в телата ни.

Получих много имейли и коментари от хора, които го използват и от данните I са изчислили, че успеваемостта е някъде около 90%.

Добрата новина е – здраве водещия ръб (производителя) предлага пълна гаранция парите обратно, ако хапчетата не работи за вас.

vigrxplusresults

Как действа VigRX Plus?

Целта на повечето от съставките на хапчетата е да се увеличи притока на кръв към пениса. Когато повече кръв се изпомпва в пениса си по-широк и по-дълго го получава, но това е само временно усилване. Когато се вземе хапчетата 2 пъти на ден и да продължи да прави това х количество месеца след това, че временно печалба се превръща в постоянна печалба, че можете да се възползвате от останалата част от живота си.

Можете да (трябва да) също направи пениса упражнения, докато сте на VigRX Plus, че ще увеличи печалбите и да ги направи постоянен много по-бързо.

Програма за пениса упражнения (Erectionfitness) е включен във всички поръчки за доставка на 4 или повече месеца.

Колко трябва да се вземат?

Трябва да вземете две таблетки на ден и да направя, че в продължение на най-малко 4 месеца, за да получат пълните ползи от хапчетата. Можете да ги вземе за по-малко от 4 месеца, но може и да не спечелят толкова много.

Можете да вземат хапчета заедно или по отделно време – взех една сутрин и една вечеря и че работи перфектно за мен.

VigRX Plus странични ефекти

само нежелани реакции, които съм забелязал, е леко главоболие няколко пъти. Можете да избегнете това, като пиете пълна чаша вода всеки път, когато се взема едно хапче.

Доставка и други неща

цени VigRX Plus за доставка:

САЩ: 1-2-3-4 месец доставка струва $ 5,99

САЩ: 06/05/12 месец доставка се предлага с безплатна доставка .

Извън САЩ: 1-2-3-4-5-6-12 месец доставка струва $ 19,99

По-бързо корабоплаването е на разположение за по-висока такса за доставка.

Дискретна доставка:

Хапчетата се изпращат в кафява картонена кутия с никаква информация за какъв вид продукт, който е вътре.

vigrxplus-доставка-информация
Това е полето, което аз получих моите хапчета. Аз също купих VigRX Oil както можете да видите (Прочети ми VigRX Oil преглед (очаквайте скоро)).

VigRX Plus цена

Хапчетата са на разположение в 7 различни варианти на пакети. Първите 6 са от доставка от 1 до 6 месеца, а последната е една пълна година.

Цени:

  • Доставка 1 месец: $ 76.99 На месец: $ 77
  • Доставка 2 месец: $ 143.99 На месец: $ 72
  • Доставка 3 месец: $ 205.99 На месец: $ 69
  • Доставка 4 месец: $ 267.99 На месец: $ 67
  • Доставка 5 месец: $ 329.99 На месец: $ 66
  • Доставка 6 месец: $ 384.99 На месец: $ 64
  • Доставка 12 Месец: $ 489.99 На месец: $ 41

Erectionfitness програма пениса упражнение е включен в месечни пакети 4-5-6-12 и бутилка Semenax том Enhancer е включена в месечните пакети 5-6-12.

VigRX Plus купон код 10% OFF:  VGTNJU

Този талон код не работи само за поръчки по-големи от $ 250.

Моето лично мнение за VigRX Plus

Имах някои проблеми, когато започнах този тест / преглед преди повече от 6 месеца. Не бях в състояние да получи твърда ерекция и не може да продължи толкова дълго и пениса ми беше дълъг само 5,9 инча (не наистина е проблем, но малко по-дълго няма да боли). Хапчетата ми помогнаха с всички проблеми, които имах и много повече.

Единственото лошо нещо, което трябва да се каже, е цената, както и факта, че трябва да го използва за цели 4 месеца, преди да получите пълна полза от хапчетата.

Бихте Препоръчвам VigRX Plus?

YES – хапчетата са направили секса моя живот много по-добре и ме е придобит такъв голям самочувствие тласък!

4-месечен-VigRX плюс пакет

Моето пътуване и подробни резултати по-долу! (Original преглед)

Хей момчета – Аз съм Дейвид Хъдзън! Така че търсите някои  резултати . Познайте какво – Вие сте попаднали на правилното място аз току-що започна на четвъртата ми месец на хапчетата. Досега, е е било страхотно, затова реших да създам този блог и на факта, че е лесно да следите напредъка си тук.

Защо да използвам VigRX Plus?

Това е вид е важен въпрос, тъй като те правят много различни неща за вас. Имам някои проблеми с моя кръвообращението преди няколко години. Открих, че е трудно да се получи и ерекцията и я държи в продължение на повече от 2 мин. Не че имам нужда от него, но това не би навредило да получите допълнително инч или два там долу. След това аз започнах проучване на различни възможности. Най-естественият избор ще бъде Viagra, но цената на Виагра е абсурдно висока и не беше добър дългосрочно решение. Аз накрая ги избрахте след като е прочел един тон мнения VigRX Plus. Тя изглежда като в интернет е пълно с пениса повишаване / уголемяване хапчета.

Реших да отида напред и да си купите една пълна година предлагането заедно с един мой приятел, тъй като това е начин по-евтино PR. хапче след това останалата част от опциите. Тя не прави никакъв смисъл да си купя половин година, когато можете да получите следващата половин година само за $ 105.

Аз трябваше да се изчака 2 пълни седмици преди пристигането на хапчета, най-вече защото аз съм евтини задник и нареди на най-евтината доставка, която е и най-бавно

Аз най-накрая получи моите хапчета и сега съм готов да рок енд рол!

Моите изходните измервания и какво мога да очаквам

Моите изходните измервания и проблеми:

  • Пенис Дължина: 5.9 инча
  • Пенис Обиколка: 5.1 инча
  • Имам проблеми с удар с твърд нататък.
  • Аз съм като проблем водене на усилено върху (когато най-накрая се получи един).

И сега, за да добрата част; това, което може да се очаква през следващата половин година:

  • По-дълъг пенис.
  • По-дебел пенис.
  • Не са проблеми с ерекцията.
  • В състояние да поддържа ерекция по-дълго време.
  • И още много, че не ми трябва, но аз ще правилно насладите

Ох щях да забравя; когато си купите пакет с 4 или повече месеца доставка, ще получите безплатна програма пениса упражнения. Ще се опитам да следват програмата възможно най-точно да ви даде най-точни резултати. Това е 120 дни програма с няколко упражнения.

Добре нека да отидем – Моята първа седмица!

Добре аз имам хапчетата и готов да отида. Вие би трябвало да се вземе 2 таблетки на ден; той не казва нищо за това, кога и как, така че просто ще вземе една сутрин (или всеки път, когато се събудя) и един през нощта. Ще се опитам различни начини, за да видим какво работи и какво не.

Моето ежедневие:

Вземете едно хапче с чаша вода заедно със закуската.

Пенис упражнения: правя загрявка, където аз увийте с влажна топла кърпа (не е твърде горещо, а малко по-горещо от телесната температура) около пениса ми в продължение на 5 мин. После направи Jelq упражнява в продължение на 10 мин, той го прави много по-лесно да се направи, ако използвате добро смазване.

Вземете едно хапче с чаша вода заедно с вечерята.

Резултатът след първата седмица:

  • Дължина на пениса: 0,1 инч
  • Пенис обиколка: 0.2 инчов !!! (Само за една седмица!)
  • Изграждане проблем: Това е най-добрата част от него; проблемът е все още там, но тя е намерила много по-добре. И аз бях в състояние да го поддържа в продължение на доста време (аз го използва само веднъж по време на седмицата).

Моите мисли след първата седмица: Първата седмица беше добро, ми ерекция проблем е намерила много по-добре вече и да не се забравя пениса ми обиколка се е увеличил с 0.2 инча и дължина от 0,1 инча само след една седмица. Упражнения на пениса е имало малък проблем; това е трудно да се направи в първите няколко дни, но той има много по-лесно, след като се бях опитвал няколко пъти.

12 месеца-VigRX плюс пакет

кликнете тук, за да поръчате VigRX Plus от официалния сайт »

73/100 : by 219 users
BUY NOW »