Моята REAL Bathmate Hydromax Ревю с Pictures

Home » Review » BathMate » Моята REAL Bathmate Hydromax Ревю с Pictures

Това е моят личен опит с Bathmate hydropump линия на пениса помпи. Започнах изпомпване с Hercules, модернизирани до X30, и съвсем наскоро обновен отново на X40 Xtreme. Така, че са използвали почти всички вариации на помпата те правят – така че се чувствам квалифициран да споделя моите знания.

Аз покрие Hydromax x20, X30, X40, и оригиналните модели Hercules и Голиат в детайли. Прегледът е дълго, но се опитват да поне всичко обезмаслено. Имам много картинки и снимки, включени, и аз одобрявам и отговаряте на всички коментари (положителна и отрицателна обратна връзка и мнения се одобряват в коментарите, обезмаслено тези, както и).

Първите 3 месеца помпени …

Това са промените, които са забелязали, след като стана редовен Bathmate помпен машинист. Аз удебелен тези, които съм имал най-положително влияние върху живота ми като цяло. Въпреки всички промени са били забележими, а не само от мен, но приятелката ми, както добре.

  • Пенис мерки вече след изпомпване
  • По-плътна вал и главата, дори когато аз не изпомпва
  • Пенис е повече с жилки и по-тежък
  • Way повече увереност, когато съм гола
  • Stamina е увеличил (главно поради доверие)
  • По-дълготраен оргазъм (от 5 секунди на Къминг до може би 15-20)
  • Провеждане на ерекция след еякулация е по-лесно
  • Дебели пениса главата, че едва се побира в устата ми приятелки
  • Забавена еякулация от около 5 минути (преждевременна еякулация)

Повечето от нещата, изброени по-горе са с опит в рамките на първите два дни на изпомпване.  Трайно вече в леглото и постоянно обиколката и подобряване дължина случило около три месеца в.

Bathmate е различен вид на помпата

The Bathmate е на водна основа пенис помпа , създаден специално, за да бъдат използвани в вана и душ. Помпи на водна основа са много по-ефективни, ще видите резултатите по-бързо, отколкото би с помощта на въздушен базирани помпа от старата школа. Bathmate е около продължение на достатъчно дълъг, за да бъде тествана в медицинска среда и предписан за лечение на ЕД извън САЩ.

То също е черта на Tosh.0, и че вниманието на медиите, работещи чук компромиси по целия иБей и Amazon. На фалшивата напука и се чупят много лесно, така че се пазете от “към добро, за да е истина” цена маркер. Доста ако сте търсили за пенис помпа, ти започваш да се види Bathmate някъде. Все пак, това е пенис помпа и че го прави подозирате.

Как пениса помпа работата на Bathmate?

Bathmate-Hydromax-инфографики

Горното изображение обяснява как работи Bathmate да се увеличи размера на пениса си за кратък период от време. По принцип топлата вода работи, за да се отпуснете си гъбеста тъкан в шахта, и отваря кръвоносните съдове. Тогава, когато изпомпва с него, защото всичко се отпусна повече кръв попадне в, и че разширява капацитета си пенис “да държи кръв.

Размер Сравнение

Тук можете да видите разликата в размерите на разположение, Голиат е най-големият, но все пак като старата система маншет, и Hydromax X30 и X40 с новата супер удобни, не теч маншет система.

Bathmate таблица с размери

Моите мисли след употреба на Bathmate за 2 години

Преди всичко  аз обичам Bathmate хидро помпа , страхотно си, тя работи, лесен за използване и не разполага с един куп части и малки парченца.  За първи път съм го използва  бях  много по-дебел  обиколка мъдър, и е продължило около 4 часа. След още няколко пъти го използват (ежедневно)  увеличаване на дебелината ми продължи по-дълго , около 8 часа след като го използвате.

Моята дължина на пениса е увеличил съвсем малко, тъй като аз започна изпомпване. Бих казал, че повечето от печалбите идват от Jelqing и разтягане между помпени сесии, които аз силно препоръчвам като ефективна стратегия за по-бърз растеж. Обиколка е какво Batmate наистина влияе, и ми обиколка е отишло от 5.4 “до 6.2”, което, вярвам, е доста добра в сравнение с 10к долар операция за присаждане на кожата. (Което всъщност счита)

Аз също издържи много по-дълго в леглото, и тази промяна е забележим три, може би четири месеца. Аз наистина не се получи науката зад защо помпена изглежда да се подобри еякулация пъти, но аз мисля, че има нещо общо с това колко често ми пениса главата се развие напълно. Повишена честота на притока на кръв и ерекция подобрява колко добре се справят стимулация.

Ерекцията са много по-трудно, отколкото преди изпомпване, и те остават по-дълго. Дори когато ми гаф избледнява, това виси по-дълъг и по-дебел, отколкото преди. Използвах да бъде 100% за “производител”, както и че е гадно за разхождат голи и се чувствам уверен. Моята пишка може да се счита за “душ” сега, но аз все още искам да го по-голям, така че това не е последният ми актуализация.

Така че, предполагам, че ми официален мнение е на Bathmate е наистина интелигентен покупка за мен . Това е забавно и лесно за използване, и като по-голяма пишка е увеличил доверието ми с двойно по-малко. Не мисля, че бих могъл да се постави цена на това , но ако го направя, че ще бъде по-висока цена, отколкото аз, платена за Bathmate. Така че да, като цяло аз съм щастлива, че изразходването на средствата и доволни от резултатите, че ми е дал. Единственото нещо, което ще се промени е представен като властелин на лицевата страна, нейната стикер и го започна пилинг веднага.

The Bathmate идва в няколко вкуса, но аз ще се фокусира върху най-добрия резултат за парите модела,  Bathmate Hydromax .

Преглед на Bathmate Hydromax

На Bathmate Hydromax и Xtreme  серия помпи са най-новите попълнения в (сега известен) линия на на пениса помпи Bathmate е. Линията Hydromax носи някои подобрения от първата помпа Hercules;

  • New маншета System осигурява 35% повече мощност
  • Comfort Base ! Super squishy силиконова основа за премахване на тазовата кост налягане
  • Super Flow Lock Valve означава, че няма повече изтичане като Херкулес
  • Ръчна помпа и незадължително ползване Tube [Xtreme Only]

The Hydromax X-Series включва x20 , X30 и X40 . The X-серията е това, което се използва, и неговата най-добрата по мое мнение, защото засмукването е толкова много по-силна. Те твърдят, неговата 35% по-силна , отколкото Херкулес и Голиат модели, а се усеща като много повече. Очевидно е, че количеството на засмукване и колко силна е пряко влияе върху резултатите си ( увеличаване на дебелината и възможно увеличение дължина). Повече засмукване означава повече кръв е бутане по стените на пениса , което води до разширяване.

Аз препоръчвам използване на Hydromax серия, защото от това, но ако сте с ниско съдържание на фондове купуват Bathmate Херкулес. Той все още работи чудесно и ще добави някои обиколката на пениса си, преди да се наложи да обновите.

Печатът на силиций маншет (пластмасови засмукване частта, която се прикрепя към дъното) е супер мек и го контури на тялото си. То също е сменяем, ако не ви харесва да го използвате, понякога ходя без него. The изпомпване е толкова силна , че бихте могли да използвате това излезе от водата, ако сте избрали да, въпреки че горещата вода драстично подобрява резултатите , които ще видите след вашето първо време, така ОКОНЧАТЕЛНО направи за първи път го използва в гореща вана .

Ценовият диапазон е около $ 160 долара преди доставка и данъка. Мислех, че е скъпо, преди да поръча, но след като видя подобренията в живота ми като цяло, а не само моя размер пишка, аз мисля, че е доста добра цена. Всъщност аз знаех, че е умно решение за мен, когато приятелката ми каза, че забелязал голяма разлика и ми каза ” Не мога да повярвам си пишка има толкова много по-голям! “.

Вижте Color Options и аксесоари Bathmate е тук

Bathmate Преди и след Резултати

Намерени следните изображения от из интернет, и докато аз не мога лично да гарантирам за тяхната достоверност, тъй като аз не ги вземе сам (а аз съм твърде скромен, за да ви покажа моето собствено), аз знам със сигурност, че те са типични за резултатите, които могат да се постигнат от помощта на Bathmate помпа:

Bathmate-преди-и-after51

Модели Голиат и Херкулес

Bathmate-вода-помпа-600x300

Изданието Голиат е насочена към индустрията за възрастни, известен още като мъжки порно звездите. Той е направен за пениси над 9 см в дължина и 2,8 инча в обиколката. Това е най-бързо, за да бъдат заменени с x50- на Bathmate Hydromax които трябва да се излиза съвсем скоро. Не е много друго да добавим тук, ако вие сте един от щастливците копелета, че е роден хун, но вие все още не сте доволни – Голиат е за вас.

Hercules беше първата ми помпа, и е първата и оригинална помпа те се продават. Тя все още е супер популярен и напълно умен покупка ако сте кратко на пари в брой. Той беше въведен преди повече от 6 години и над 200k хора го купи . От своето малко от сега и в сравнение с новите помпи, че е малко по слаба страна на вакуум сила. Но цената е право на около 100 долара.

Още няколко причини, поради които обичам моя Bathmate

Споделих малко от моя опит до момента, но сега искам да се съсредоточи върху защо аз наистина обичам Bathmate. Има много на пениса помпи там, но само на водна основа помпи осигуряват  допълнително разширяване на обиколката индуцирана с топла вода и дори вакуум. Всички Bathmate помпи са напълно амфибийни, и не текат или “скърцат” във въздуха като глупости аз използвах преди. Това е супер лесен за почистване, и по-importantly- е така, по дяволите комфортно и удобно. Мога да го оставя под душа с каишката за душ прикрепени, и всяка сутрин аз го прашка около по шията и да го даде пет или шест помпи и го остави на мира. Това е просто толкова лесно и пасивна (ако приемем, че не е нужно да го скрие от значителен друга) .

Налягането на вакуум се регулира лесно в горната част на помпата, и може да се регулира или бързо отстранява с една ръка. Единственото нещо, което мога да кажа, че е малко неудобно за Bathmate е бръснене ми междукрачията редовно. Аз не съм един да държи огромен храст на долния етаж, но аз обикновено имат някаква плява (е, че правилната дума за кратки междукрачията?). Така че, ако имате чувствителна кожа и са склонни да получите акне като подутини, пикап някои крем за бръснене.

Получавам абсолютно никакъв задържане на вода в пениса ми след 15 минути на сесии помпа и отпуснат ми размера на пениса е по-дълъг и по-дебел след първият ми път да го използвате. Споделям това, защото никой не иска да чака седмици за резултати, особено мен, защото аз съм изключително нетърпелив. След две седмици на изпомпване всяка сутрин имах един см увеличение на обиколката, която трае ден за ден. Помпена навик да ви даде много печалби дължина, има и други устройства, по-подходящ за разтягане.

Bathmate е само един от тези продукти, които, след като го купите, можете просто да я използват. Това е глупаво прост, и той работи. Аз препоръчвам на всеки човек, който иска по-дебел пенис опитат Bathmate. Особено, ако вече сте опитали други помпи като имах.

Така са обиколка & Дължина Печалбите постоянните?

Кратък отговор: ДА!

Дългият отговор: . През времето  на незабавни печалби , които виждате, след като за първи път се използва Bathmate навик продължи вечно, те бавно ще изчезнат над 3-4 часа след като го използвате. Реалните резултати започват след около месец- този период е, когато това, което се нарича “циментиране” се появява. Свързващи просто означава, че резултатите  ви първоначално видяха ще започне да станат постоянни . Един циментиране е започнало, ще започнете да виждате 0.2 – 0.5cm увеличава в зависимост от това колко често се изпомпва, и за колко дълго.

Увеличението на обиколката е предизвикано от  разширяването на капилярите в пениса чрез топла вода, и  огромни количества кръв разширяващи си обиколка през вакуума. Аз гаден обичам тази помпа , нищо друго не е работил за мен в обиколката отдел.

Bathmate ви обещава 1-3 см в дължина печалби, и до 30% по-голяма дебелина  , стига да следвате постоянна рутина. В моя опит, претенции за дължината са малко преувеличени – но претенции обиколката са петно ​​върху. Ключът за мен, и за вас се придържа към ежедневие, запазвайки вашите пъти помпени последователна, и измерване веднъж седмично, за да следите напредъка си.

Hydromax-X30-X40-стандартен пакет

Hydromax-X30-X40-платина-пакет

Има ли наистина Помощ с Stamina и ще ви даде по-ерекция?

Претенции издръжливостта Аз не съм толкова сигурен за, че не са забелязали себе трайно по-дълго в леглото , тъй като се използва Hydromax за един месец.  След използване на Bathmate Hydromax в продължение на няколко месеца, аз може официално да споделя, че твърденията за издръжливост определено са верни. След изпомпване на главата ми е много по-малко чувствителна (не по лош начин) и мисля, че като ми кура препълнени с кръв най-малко два пъти на ден е отговорен за моята повишена издръжливост. Искането за ерекция сила определено е вярно.

Моите ерекция бяха твърди и преди, но те не винаги стои право нагоре. След това kegels в Bathmate е определено засили моите тазовото дъно и PC мускулите. Мога да класифицира ми ерекция сила като “рок” трудно сега, и приятелката ми ще се съгласи. Моят ъгъл ерекция е право нагоре 90 градуса, сочещи към тавана. Придържайки се към рутинна наистина ми помогна да получите резултатите, които получих, така че препоръчваме да използвате мина или създаването на своя собствена, още преди да пристигне на вратата ви.

Моята цялостната пениса притока на кръв е поне удвоен, а аз винаги изглежда като имам 70% ерекция. Когато се получи гаф това се случва по-бързо, отколкото го е направил преди too- което знам, е нещо добро, но аз отбелязване на досадно списъка. Първи бърз гаф в салона не е готино.

Мога ли да се купи Bathmate Евтини или на пускане в продажба?

Бих ви препоръчал да си купите Bathmate от официален доставчик. Не само ще получите парите обратно гаранция, ще получите дискретна доставка и фактуриране. парите обратно гаранция Ви дава възможност да опитате устройството за уголемяване на пениса и да го върне в рамките на шест седмици, ако не започнете да виждате резултати! Като човек, който използва Bathmate и се е свързал с поддръжка на клиенти преди, компанията е много уважаван.

Към момента на писане, можете да получите $ 69 отстъпка от Bathmate с различни аксесоари. За устройство за уголемяване на пениса е на конкурентни цени. С парите обратно гаранция също, че не мога да го препоръчвам достатъчно.

кликнете тук, за да поръчате Bathmate на линия

86/100 : by 258 users
BUY NOW »